Αθλητισμός|08.01.2020 10:05

O ΛεΜπρον Τζέιμς πόσταρε το σήμα της Λίβερπουλ κι έγινε... χαμός!

Newsroom

Χιλιάδες σχόλια, άλλα αρνητικά και άλλα θετικά, προκάλεσε η απόφαση του ΛεΜπρον Τζέιμς να ποστάρει στο Ιnstagram  το σήμα της Λίβερπουλ με hashtag το YNWA, ακρωνύμιο για το περίφημο «You Never Walk Alone» που παραδοσιακά τραγουδούν στο Ανφιλντ τα εκατομμύρια των οπαδών της.

Η ανάρτηση του «βασιλιά» έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της συμφωνίας της Λίβερπουλ με την εταιρεία Nike (που επίσης έχει συνεργασία με τον Τζέιμς), η οποία, σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, θα αποφέρει στους «κόκκινους» το ποσό των 85 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως! Θυμίζουμε πως ο ΛεΜπρον Τζέιμς, εκτός από υποστηρικτής της Λίβερπουλ, είναι και μέτοχός της.

Πιο συγκεκριμένα, το 2011 απέκτησε το 2%  της ομάδας μετά από συμφωνία της «Fenway Sports Group», ιδιοκτήτριας εταιρείας της Λίβερπουλ, και της LRMR Branding & Marketing, της εταιρείας συμφερόντων του King James.

Επίσης αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκε με θέματα της ομάδας. Στο πρόσφατο παρελθόν είχε πάρει θέση υπέρ της πώλησης του Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα. Το ποστάρισμα του Τζέιμς, πάντως, προκάλεσε… ταραχή και σε λίγες ώρες συγκέντρωσε περίπου 7.000 σχόλια!

Αρκετοί fan του από την Ευρώπη δεν γνώριζαν τις σχέσεις του με τη Λίβερπουλ και δυσαρεστήθηκαν: «Σοβαρά τώρα; Λίβερπουλ; Γιατί, Τζέιμς;», «Από σήμερα σταματάω να σε ακολουθώ», «Γιατί μου ραγίζεις την καρδιά;» ήταν κάποια από τα μηνύματα που έγραψαν. Υπήρχαν, φυσικά, αρκετοί που υπερθεμάτισαν με σχόλια του τύπου: «Πάμε Λίβερπουλ, πάμε Λέικερς».

T

ΛεΜπρόν ΤζέιμςμπάσκετNBAΛίβερπουλ