Αθλητισμός|08.01.2020 21:33

No VAR, no penalty στο Αγρίνιο και «λευκή» ισοπαλία στο Παναιτωλικός-Πανιώνιος

Newsroom

Στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας δεν προβλέπεται η χρήση του συστήματος VAR και ο Παναιτωλικός έμεινε να φωνάζει για χέρι του Τσιλούλη μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου στο 84', το οποίο δεν υπέδειξε ο διαιτητής Τσαμούρης. Νωρίτερα είχε αποβληθεί στο 64' ο Λυμπεράκης του Πανιωνίου με δεύτερη κίτρινη για σκληρό φάουλ πάνω στον Τσιγγάρα.

Με την εφαρμογή του VAR κανείς δεν ξέρει πως θα είχε διαμορφωθεί το παιχνίδι, που δεν είχε πολλές φάσεις και ποιότητα. Το ισόπαλο 0-0 πάντως στο Αγρίνιο, αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς στις δύο ομάδες για τη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη. Την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα για γκολ έχασε στο 76' ο Εμμανουηλίδης, όταν από κοντά σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι.

«Αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει ήταν ο Πανιώνιος», σχολίασε ο Νίκι Παπαβασιλείου, που όμως έμεινε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, δεδομένου ότι ο Πανιώνιος έπαιξε για αρκετή ώρα με 10 παίκτες. «Θέλουμε να προχωρήσουμε στον θεσμό του Κυπέλλου, αλλά πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα», τόνισε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (66' Σανιά), Μαρσιάλ, Σίενστεντ, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ταχάρ (37' Μιμίτο), Ντουάρτε, Ντίας, Φυτόπουλος (62' Γιοβάνοβιτς), Μπαΐροβιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Kότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης, Κιάκκος, Οικονομίδης (91' Σαραμαντάς), Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς (58' Τσιλούλης), Μασούρας (84' Παπαγεωργίου), Αραμπούλι

Δανεικός στον Πανιώνιο ο Δουβίκας

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τάσου Δουβίκα με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης μέχρι το καλοκαίρι βρίσκεται ο Πανιώνιος. Πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί ο σκόπελος της ενημερότητας, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να γίνουν κι άλλες κινήσεις ενίσχυσης.

ποδόσφαιροΠαναιτωλικόςΠανιώνιοςVARΚύπελλο Ελλάδας