Αθλητισμός|09.01.2020 13:16

Euroleague: Θέλει να πάρει τη ρεβάνς στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός-To πρόγραμμα

Newsroom

Να πάρει την άτυπη ρεβάνς από την ήττα που υπέστη στις 18 Οκτωβρίου με 78-79 στο ΟΑΚΑ από την Αρμάνι Μιλάνο θα επιχειρήσει ο Παναθηναϊκός (21.45 NS2) για την 18η αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι» προέρχονται από νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στην Euroleague , όμως λίγες ημέρες πριν ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα της Α1 από την ΑΕΚ. Ο Ρικ Πιτίνο δεν πήρε μαζί του τον Ριόν Μπράουν που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν ενώ αναμένονται εξελίξεις στο θέμα της επικείμενης συμφωνίας με τον Καναδό Άντι Ράουτινς.

Ο Πιτίνο αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε:« Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, παρουσιάσαμε βελτίωση σε όλους τους τομείς και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Πηγαίνουμε καλύτερα εβδομάδα με την εβδομάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας διότι μας κέρδισαν στο ματς του πρώτου γύρου στην έδρα και θα δούμε τι θα γίνει τελικά». Για την Αρμάνι δήλωσε: «Παίζουν άμυνες ζώνης αλλά και man to man. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, τομέα στον οποίο δεν πήγαμε καλά στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, από την οποία δεχθήκαμε πολλά τρίποντα, κάτι που δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε. Στο παιχνίδι με την Μιλάνο θέλουμε να αποφύγουμε τα πολλά τρίποντα της αντιπάλου ομάδας και να προστατεύσουμε την περιφέρειά μας».

Ο τεχνικός της Αρμάνι, Ετόρε Μεσίνα είπε: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με πολύ ταλέντο, η οποία καθοδηγείται από τον σπουδαίο προπονητή Ρικ ΠιτίνοΠροέρχονται από μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα στη προσπάθεια για τη νίκη».

Πρόγραμμα (18η αγωνιστική)

Πέμπτη (09/01)

21.00 Άλμπα Β.-Μακάμπι NovaSports 5

21.45 Αρμάνι-Παναθηναϊκός ΝοvaSports 2

22.00 Μπασκόνια-Φενερμπαχτσέ NovaSports 4

22.00 Ρεάλ  –Ζαλγκίρις Κ. NovaSports 3

Παρασκευή (10/01)

19.00 Χίμκι-Ζενίτ NovaSports 1

21.30 Μπάγερν-ΤΣΣΚΑ NovaSports 4

21.45 Βιλερμπάν-Ερυθρός Αστέρας NovaSports 5

22.00 Μπαρτσελόνα-Αναντολού Εφές NovaSports 3

22.00 Βαλένθια-Ολυμπιακός NovaSports 2

μπάσκετΠαναθηναϊκόςΑρμάνι ΜιλάνοEuroleague