Αθλητισμός|03.12.2018 18:08
Ποδοσφαιριστής πέθανε από το κρύο στη Μόσχα
NewsroomΤην τελευταία του πνοή με τραγικό τρόπο άφησε ο 18χρονος μέσος της ομάδας νέων της Λοκομοτίβ Μόσχας, Αλεξέι Λομάκιν. Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε νεκρός σε δρόμο της Μόσχας και οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι πέθανε από το πολικό ψύχος!
Ο Λομάκιν είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Λοκομοτίβ για κάποιες εξετάσεις και μετά βγήκε για ποτό με κάποιους φίλους, ωστόσο δεν έδωσε σημεία ζωής στην επανειλημμένες κλήσεις της μητέρας του στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στο πίσω κάθισμα ενός ταξί!
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του ερευνώνται από τη ρωσική αστυνομία.
Βέβαια, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία θανάτου ήταν το υπερβολικό κρύο.
Διαβάστε ακόμη
- Ειρωνείες Τραμπ στους Ευρωπαίους για τα Στενά του Ορμούζ: «Για 40 χρόνια σας προστατεύουμε και δεν θέλετε να εμπλακείτε;»
- Σκάφος της Frontex βούλιαξε στο Καστελόριζο: Τραυματίστηκαν δύο άτομα - Πώς έγινε το ατύχημα
- Συγκλονιστική φωτογραφία: Ο Κλεομένης που δολοφονήθηκε κρατούσε πανό για τον Άλκη πριν 4 χρόνια
- Όσκαρ 2026: Μια βραδιά λάμψης σε έναν φλεγόμενο κόσμο - «Ζούμε σε χαοτικές και τρομακτικές εποχές»