Αθλητισμός|10.01.2020 09:39

Euroleague: Κομβικό παιχνίδι στη Βαλένθια για τον Ολυμπιακό

Newsroom

Ο «πληγωμένος» από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα (πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια) Ολυμπιακός αναζητά το βράδυ της Παρασκευής (10/1, 22.00, NovaSports 2) εναγωνίως ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Βαλένθια στην Ισπανία για την 18η αγωνιστική της Euroleague. Από την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πιθανό να κριθούν πολλά ενόψει και των αλλαγών που σχεδιάζει η ΚΑΕ στο ρόστερ.

Το παιχνίδι είναι «ειδικών συνθηκών» καθώς η ομάδα του Πειραιά θα παραταχθεί δίχως τους Τσέρι και Ριντ που αποπέμφθηκαν μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα και με νέο πρόσωπο τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Ιωνικό Νικαίας. Δεν είναι επίσης γνωστό κατά πόσο θα καταφέρει να παίξει ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος θα βρίσκεται στην 11άδα του Ολυμπιακού (Σπανούλης, Μπόλντγουιν, Παπανικολάου, Βεζένκοβ, Πολ, Ρότσεστι, Ρούμπιτ, Χαραλαμπόπουλος, Μιλουτίνοφ, Κόνιαρης, Πρίντεζης), όμως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, έχει ενοχλήσεις και δεν είναι 100% έτοιμος.

«H Βαλένθια παίζει πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες και έχει κερδίσει καλές ομάδες στην έδρα της. Ηγέτης της είναι ο Ντούμπλιεβιτς, ενώ ο Κόλομ είναι εκείνος που δημιουργεί για τους συμπαίκτες του. Είναι μια ομάδα με γρήγορο ρυθμό, που κάνει πολλά σκριν στην μπάλα», δήλωσε ο Κεστούτις Κεμζούρα. Η Βαλένθια που μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Λόιντ που έχει κατά μέσο όρο 11,8 πόντους και 2,5 ασίστ.

Το πρόγραμμα

19.00 Χίμκι-Ζενίτ NovaSports 1

21.30 Μπάγερν-ΤΣΣΚΑ NovaSports 4

21.45 Βιλερμπάν-Ερυθρός Αστέρας NovaSports 5

22.00 Μπαρτσελόνα-Αναντολού Εφές NovaSports 3

22.00 Βαλένθια-Ολυμπιακός NovaSports 2

ΟλυμπιακόςμπάσκετΒαλένθιαEuroleague