Αθλητισμός|10.01.2020 20:27

Αφησε στη διαθήκη του 100 λίρες για να πιουν από μια μπύρα οι παίκτες της Νόριτς!

Newsroom

Ο Μπάρι Γκρέιβς ήταν για μια ζωή οπαδός της Νόριτς και φεύγοντας για τον... άλλο κόσμο ήθελε να τιμήσει τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας. Και το έκανε με έναν ξεχωριστό, ιδιαίτερο και διασκεδαστικό τρόπο, αφήνοντας αν μη τι άλλο το στίγμα του. Οταν λοιπόν ο Μπάρι πέθανε σε ηλικία 83 ετών, δεν σκέφτηκε μόνο την οικογένειά του όπου άφησε τα υπάρχοντά του, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της Νόριτς, οι οποίοι κληρονόμησαν 100 λίρες (!) για να πιουν από μια μπύρα στην υγειά του, όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη διαθήκη του!

Η μικρότερη κόρη του, Σάρα, είπε για τη συγκεκριμένη κίνηση: «Πάντα μου έλεγε ότι θα αφήσει 100 λίρες στους ποδοσφαιριστές στη διαθήκη του. Ηθελε να τους δώσει κάτι για να τους ευχαριστήσει για τη διασκέδαση που του πρόσφεραν στις καλές και τις κακές εποχές. Ηθελε να κάνει μία κίνηση η οποία να είναι διασκεδαστική».

Ο Μπάρι Γκριβς έγινε υποστηρικτής της Νόριτς σε ηλικία 10 ετών από τον παππού του και για πολλά χρόνια, μέχρι το 2018, ήταν κάτοχος διαρκείας, αλλά στη συνέχεια σταμάτησε να πηγαίνει στο γήπεδο λόγω ενός προβλήματος υγείας. Οι δύο κόρες του και τα τρία εγγόνια του ακολουθούν την παράδοση και είναι επίσης υποστηρικτές της Νόριτς, έχοντας μάλιστα διαρκείας στο «Κάροου Ρόουντ». «Η Νόριτς θα είναι μία αιώνια κληρονομιά στην οικογένεια μας» είπε χαρακτηριστικά η Σάρα.

T

ποδόσφαιροΝόριτςοπαδόςPremier League