Αθλητισμός|10.01.2020 12:40

Νεαρός ποδοσφαιριστής έπεσε από βράχια και τον κατασπάραξαν καρχαρίες! (pic)

Newsroom

Φρικτό θάνατο βρήκε νεαρός, ανερχόμενος ποδοσφαιριστής στην Αυστραλία, ο οποίος έπεσε από βράχια στη θάλασσα και τον κατασπάραξαν καρχαρίες. Η σορός του 21χρονου Ερικ Μπιριγκίτι, ο οποίος είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος από τις 2 Ιανουαρίου, εντοπίστηκε κοντά στην Twilight Beach στη δυτική Αυστραλία, όπου έκανε διακοπές. Δίχως να έχουν διευκρινιστεί ακόμη τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες της τραγωδίας, εκτιμάται, σύμφωνα και με όσα ανέφερε ο ιατροδικαστής, ότι ο άτυχος ποδοσφαιριστής γλίστρησε από τα βράχια κι έπεσε στο νερό, όπου του επιτέθηκαν καρχαρίες. Κατά πάσα πιθανότατα ο θάνατός του προκλήθηκε από πνιγμό κι όχι απ' τα δαγκώματα.

Οι αρχές που αναζητούσαν τα ίχνη του, εν τέλει εντόπισαν τη σορό του, όταν έσπευσαν σε ένα σημείο της θάλασσας όπου τους υπέδειξαν κάτοικοι της περιοχής που είδαν «τρεις καρχαρίες να κατασπαράζουν ένα ανθρώπινο σώμα». Στο ίδιο σημείο προ ημερών τραυματίστηκε θανάσιμα από έναν λευκό καρχαρία ένας έμπειρος δύτης.

Ο Ερικ Μπιριγκίτι, ο οποίος κατάγεται από την Αυστραλία, είχε πάρει υποτροφία και αγωνιζόταν στους St. Thomas Aquinas στη Νέα Υόρκη, ενώ ήταν ένας από τους διακριθέντες παίκτες στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

T

Αυστραλίαποδόσφαιροκαρχαρίες