Αθλητισμός|10.01.2020 17:51

Προ των πυλών του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Newsroom

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιστρέφει και αναλαμβάνει ξανά την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού! Ο 54χρονος προπονητής, που είχε γίνει ο πρώτος Έλληνας προπονητής ο οποίος είχε κατακτήσει την Euroleague με τον Ολυμπιακό και είχε αποχωρήσει τον Οκτώβριο του 2014, τα βρήκε σε όλα για να αναλάβει ξανά τους Πειραιώτες με πολυετές συμβόλαιο και είναι θέμα χρόνου να ενεργοποιηθεί η συμφωνία.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε την κρούση στον Γιώργο Μπαρτζώκα για να του προτείνει να αναλάβει ξανά τον ερυθρόλευκο πάγκο. Όλα τα δεδομένα για το νέο συμβόλαιο τέθηκαν στο τραπέζι και όπως φαίνεται, εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία, θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ως το καλοκαίρι του 2022. Το σημερινό παιχνίδι (10/1) στις 22.00 θα είναι το τελευταίο για τον Κεστούτις Κεμζούρα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα αναλάβει καθήκοντα στον αγώνα με την Άλμπα (14/1) στο ΣΕΦ.

Μετά τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, που είχε λήξει με επεισοδιακό τρόπο έπειτα από μία ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέλαβε με επιτυχία την Λοκομοτίβ Κουμπάν και την οδήγησε το Final Four του 2016. Στη συνέχεια  ανέλαβε τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, χωρίς όμως ανάλογη επιτυχία και ακολούθησε η Χίμκι, από την οποία αποχώρησε στη διάρκεια της περσινής χρονιάς.

ΟλυμπιακόςBasket LeagueμπάσκετΓιώργος ΜπαρτζώκαςEuroleague