Αθλητισμός|11.01.2020 00:21

Για επαφές της πλευράς Σαββίδη με Παρανά και Φορταλέζα γράφουν οι Βραζιλιάνοι

Newsroom

Μέσα ενημέρωσης από την Βραζιλία συνεχίζουν να αναφέρονται σε διαπραγματεύσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη με διοικήσεις ομάδων, με στόχο τη «σύναψη εταιρικής σχέσης και ευρύτερης συνεργασίας», όπως χαρακτηριστικά γράφουν.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Gazeta Esportiva» σε νέο θέμα της, με τίτλο «Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής ενδιαφέρεται για τη Φορταλέζα», γράφει: «Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται  να αποκτήσει ομάδα ή να συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο σύλλογο από τη Βραζιλία».

Το ίδιο δημοσίευμα περιλαμβάνει δήλωση του  προέδρου της Φορταλέζα Μαρσέλο Παζ που επιβεβαιώνει τις επαφές με εκπρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη γράφοντας πως «οι δύο πλευρές θα ξεκινήσουν επισήμως τις επαφές και θα αρχίσουν οι συνομιλίες». Στο τέλος του κειμένου οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν πως «εξετάζεται και η περίπτωση μιας άλλης ομάδας, της Παρανά από τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή». 

Ανακοίνωση της Φορταλέζα: «Είχαμε επαφή με εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ»

Στο μεταξύ η διοίκηση της Φορταλέζα εξέδωσε ανακοίνωση επισημαίνοντας πως ο πρόεδρος της ομάδας Μαρτσέλο Παζ, είχε επαφή με εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ: «Αναφορικά με το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη, η Φορταλέζα ενημερώνει: Ο πρόεδρος του συλλόγου μας, Μαρτσέλο Παζ, είχε επαφή με εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, χωρίς να υπάρξει πιο λεπτομερής συζήτηση. Με την συνηθισμένη διαφάνεια, θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους οπαδούς μας, εφόσον έχουμε κάτι νεότερο από τις επαφές μας».

ΒραζιλίαΠΑΟΚΙβάν Σαββίδηςποδόσφαιρο