Αθλητισμός|11.01.2020 10:35

Super League: Επιστροφή στη δράση με «μάχη» εξάδας ανάμεσα σε ΑΕΛ και Άρη

Newsroom

Με τρεις αναμετρήσεις που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον στο δρόμο για τη διαμόρφωση της πρώτης εξάδας της βαθμολογίας ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής, στο δεύτερο μέρος της οποίας «δεσπόζει» το ντέρμπι «Δικεφάλων» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που έχει οριστεί για το βράδυ της Κυριακής (12/1, 19.30) στο στάδιο της Τούμπας. Στους σημερινούς αγώνες, τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αναμέτρηση του AEL FC Arena, με ΑΕΛ και Άρη να είναι ικανοί να προσφέρουν σκορ και θέαμα όπως στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Στο Βόλο (17.15, Novasports 1), ο τοπικός ΝΠΣ (11η θέση, 21 βαθμοί) υποδέχεται την Ξάνθη (6η θέση, 23 βαθμοί), με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία να κάνουν άλμα εξάδας σε περίπτωση αξιοποίησης του παράγοντα έδρα, απέναντι στην Ξάνθη, με τους Ακρίτες να εξακολουθούν να είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ισοπαλία εκτός έδρας (μετρά τρεις νίκες και πέντε ήττες).

Στη Λάρισα (19.30, Novasports 2), η ΑΕΛ (10η θέση, 22 βαθμοί) υποδέχεται τον Άρη (4η θέση, 25 βαθμοί) σε μια αμφίρροπη μάχη ανάμεσα στους «βυσσινί», που βρισκόταν για καιρό στην πρώτη εξάδα και τελευταία έχουν χάσει τα πατήματά τους, και τους «κιτρινόμαυρους» που έχουν βάλει το πόδι στο γκάζι και βρίσκονται στην τέταρτη θέση μετρώντας διαδοχικά θετικά αποτελέσματα.

Στο Αγρίνιο (20.00, ΕΡΤ), ο Παναιτωλικός (13η θέση, 8 βαθμοί) υποδέχεται τον Ατρόμητο (8η θέση, 22 βαθμοί). Οι γηπεδούχοι αναζητούν τον τρόπο να μειώσουν την απόστασή τους από τη 12η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται για πρώτη φορά σε απόσταση ενός βαθμού από την πρώτη εξάδα και δεν θέλουν να κάνουν βήμα πίσω.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία μετά από 17 αγώνες

ποδόσφαιροΑρηςΑΕΛSuper League 1