Αθλητισμός|11.01.2020 16:34

Παναθηναϊκός: Προφορική συμφωνία με Λέγκια για Νάγκι, κοντά και στον Ανουάρ της Βαγιαδολίδ

Newsroom

Ετοιμος για διπλό μεταγραφικό χτύπημα είναι ο Παναθηναϊκός στην προσπάθειά του να ενισχυθεί. Ήδη έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του Ούγγρου χαφ Ντομινίκ Νάγκι με τη μορφή δανεισμού, ενώ είναι πολύ κοντά στον δανεισμό του 25χρονου Ισπανομαροκινού μέσου Μοχάμαντ Ανουάρ Τουχαμί από την Ισπανική Βαγιαδολίδ.

Ο 24χρονος Νάγκι αναμένεται στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του. Είναι 10 φορές διεθνής με την Εθνική Ουγγαρίας, αγωνίζεται ως εξτρέμ και στις δύο πλευρές, ενώ έχει παίξει γεμάτες χρονιές στη Λέγκια και την Φερεντσβάρος. 

Ο Ανουάρ έχει φέτος 11 συμμετοχές στην La Liga, όλες ως αναπληρωματικός και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από την Βαγιαδολίδ. Είναι γεννημένος στην Ισπανία, όμως τον Σεπτέμβριο χρίστηκε διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μαρόκου σε φιλικό με την Μπουρκίνα Φάσο. Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, ενώ μπορεί να παίξει, είτε ως επιθετικός, είτε ως αμυντικός μέσος. 

Ο Παναθηναϊκός εξάλλου συμφώνησε στην παραχώρηση του Νίκου Βέργου μέχρι το καλοκαίρι στην ισπανική Χέρκουλες, που αγωνίζεται στη Segunda B.

SuperLeague1ΠαναθηναϊκόςSuperLeagueποδόσφαιροΑνουάρ ΤουχαμίΝτομινίκ Νάγκι