Αθλητισμός|11.01.2020 22:06

Super League 1: ΑΕΛ-Άρης, τι άλλο, ισοπαλία - Πέμπτο διαδοχικό Χ των δυο ομάδων στη Λάρισα

Newsroom

Για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι στη Λάρισα, η ΑΕΛ και ο Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ρυθμό, είχε λίγες φάσεις για τις δύο ομάδες και δεν είχε νικητή, όπως και πέρυσι στο ίδιο γήπεδο στις 20 Ιανουαρίου, που το ματς έληξε πάλι ισόπαλο 0-0. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Άρης δεν έχει νικήσει 30 χρόνια εκτός έδρας την Λάρισα, καθώς η τελευταία του νίκη ήταν στις 2 Δεκεμβρίου 1990, 0-1 με γκολ του Μιχάλη Ζιώγα!

Οι δύο ομάδες δεν ξέφυγαν από την μετριότητα. Ο Άρης, που προέρχονταν από την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και το διπλό στην Ξάνθη στο Κύπελλο, παρατάχθηκε με την ίδια ενδεκάδα και δεν είχε φρεσκάδα. Χωρίς τον Ντουρμισάι, που αποκλείστηκε από την αποστολή για κάθε ενδεχόμενο μέχρι να ξεπεραστεί το θέμα απαγόρευσης μεταγραφών, με τον Κουέστα να τραυματίζεται ξανά στον ώμο που είχε χειρουργηθεί αλλά να βγάζει το ματς και να σώζει τον Άρη σε δύο περιπτώσεις και με τον Αμπου Μπα να γίνεται έξαλλο για ρατσιστικό σχόλιο από την κερκίδα στο 85', όπως ανέφεραν οι ρεπόρτερ της Nova. H ΑΕΛ από την άλλη πλευρά με ξεσπάσματα μόνο και χωρίς να ολοκληρώνει την τελική προσπάθεια, με νέο πρόσωπο τον Παπάζογλου στην κορυφή της επίθεσης και διάθεση, όχι όμως και ποιότητα.

Το στείρο 0-0 έδωσε στον κουρασμένο Άρη έναν βαθμό που τον κρατάει στην τέταρτη θέση μαζί με την Ξάνθη κι έναν βαθμό στην ΑΕΛ, που έμεινε με το παράπονο επειδή δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ τις τρεις ευκαιρίες που είχε μετά το 60ό λεπτό. 

«Ο Άρης ίσως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, αλλά ο βαθμός δεν μας ικανοποιεί», σχολίασε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο τεχνικός του Άρη Μίχαελ Ένινγκ, που έχει χάσει μόνο από τον ΟΦΗ σε 13 επίσημα ματς τόνισε: «Είναι προφανές πως μας έλειπε η φρεσκάδα. Σε ένα τέτοιο ματς αν δεν μπορείς να κερδίσεις τότε είναι προτιμότερο να μην χάσεις. Δεν δεχθήκαμε πάλι γκολ και έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης».

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μόρας, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Καρανίκας, Κάτσε, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (78' Μπούστος), Ουάρντα, Παπάζογλου (86' Νούνιτς).

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Σάσα (63' Μπα), Ματίγια, Φετφατζίδης, Λάρσον (69' Ντιγκινί), Γκάμα (79' Μαρτίνες), Ιντέγε.

SuperLeagueΑΕΛποδόσφαιροSuperLeague1Αρης