Αθλητισμός|12.01.2020 13:15

PAOK TV: Τεράστια ζήτηση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στη μεγάλη αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά, όπως όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος των «ασπρόμαυρων», από το PAOK TV στις 19.30. Τις τελευταίες ώρες έχει παρατηρηθεί μεγάλη κινητικότητα, με τις συνδρομές - κυρίως αυτές που αφορούν την αναμέτρηση των δυο Δικεφάλων - να έχουν αυξηθεί, με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να προετοιμάζονται για την καλύτερη δυνατή κάλυψη, που θα γίνει με 16 κάμερες.

Αυτό που τονίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με την έγκαιρη εγγραφή και αγορά του πακέτου συνδρομής που θα επιλέξουν οι νέοι συνδρομητές, μερικές ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Την τελευταία φορά που είχε παρατηρηθεί μαζική εγγραφή συνδρομητών - πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό - διαπιστώθηκε πρόβλημα λόγω της υπερφόρτωσης του συστήματος πληρωμών της τράπεζας με την οποία είναι συμβεβλημένη η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί καθυστέρηση στην αποστολή των κωδικών επιβεβαίωσης της εγγραφής.

Εδώ θα βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά συνδρομής στο PAOK TV.

Οι Δικέφαλοι που... «ψάχνονται» στα ντέρμπι

Η πρώτη «σύγκρουση» των δυο Δικεφάλων του Ελληνικού πρωταθλήματος για το 2020 (θα ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλες δυο, στα πλέι οφ) τους φέρνει μπροστά στη μεγάλη τους ανάγκη για την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι στη φετινή Super League. Η αναποτελεσματικότητα και των δυο ομάδων στις μεγάλες αναμετρήσεις δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, καθώς αν συνθέσει κανείς μια ειδική βαθμολογία στην οποία βρεθούν οι τρεις «μεγάλοι» της Αττικής και οι δυο της Θεσσαλονίκης, θα τις βρει στις χαμηλές θέσεις αυτής. Στη μεταξύ τους αναμέτρηση του πρώτου γύρου, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε δυο φορές, με την ΑΕΚ να βρίσκει τον τρόπο να ισοφαρίσει και τον «Δικέφαλο του βορρά» να έχει εκφράσει παράπονα για τη φάση από την οποία ξεκίνησε το δεύτερο γκολ της «Ένωσης».

Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό που συνδέει τις δυο ομάδες, δεν έχει να κάνει μόνο με την απουσία νίκη σε ντέρμπι φέτος, αλλά το γεγονός πως υπήρχαν ντέρμπι στα οποία προηγήθηκαν αλλά όχι μόνο δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα, αλλά γνώρισαν την ήττα. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν από μια ήττα σε ντέρμπι, σε αγώνες στις οποίους προηγήθηκαν. Για τους «ασπρόμαυρους» το πάθημα είναι μάλιστα πρόσφατο, καθώς βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στην αναμέτρηση στο «Κλ. Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη όμως έφυγαν με άδεια χέρια με το τελικό 4-2 να δίνει τέλος στο εντυπωσιακό αήττητο σερί των 51 αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα, που κρατούσε από τον Μάρτιο του 2018. Για την ΑΕΚ, το «κάζο» μοιάζει μεγαλύτερο καθώς οι «κιτρινόμαυροι» είχαν βρεθεί μπροστά στο σκορ με 2-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως δέχθηκαν τρία τέρματα από το 67’ ως το 88’ με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 3-2. 

Η επιστροφή Καρέρα και Γκρίνφελντ

Και μιας και ο λόγος για ανατροπή και μάλιστα από 2-0 σε 3-2, τόσο ο νυν προπονητής της ΑΕΚ όσο και ο διαιτητής της αναμέτρησης της Κυριακής, έχουν ζήσει παρόμοια ανατροπή στο στάδιο της Τούμπας, σε μια αναπάντεχη συγκυρία. Ο Μάσιμο Καρέρα βρισκόταν στο τιμόνι της Σπαρτάκ Μόσχας όταν τον Αύγουστο του 2019 η Ρωσική ομάδα αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με διαιτητή της αναμέτρησης να είναι ο Ισραηλινός Όρελ Γκρίνφελντ, που ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στους δυο Δικεφάλους.

Η Σπαρτάκ προηγήθηκε με 0-2 και μάλιστα πολύ νωρίς, με τα γκολ των Ρώσων να έρχονται στο 7’ και στο 12’ με σκόρερ τους Ποπόφ και Πρόμες. Ένα ματς που είχε ξεκινήσει με τους χειρότερους οιωνούς για τον ΠΑΟΚ, εξελίχθηκε σε μια νίκη που αποδείχθηκε αρκετή για να του δώσει την πρόκριση, με τους «ασπρόμαυρους» να μειώνουν με τον Πρίγιοβιτς, να ισοφαρίζουν με τον Λημνιό και να ολοκληρώνουν την ανατροπή με τον Πέλκα. Για την Σπαρτάκ, ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ αποτέλεσε ένα μεγάλο πλήγμα, με τον Μάσιμο Καρέρα να μην καταφέρνει να αντιστρέφει το κλίμα που δημιουργήθηκε εντός ομάδας και να φτάνει να περάσει την πόρτα της εξόδου δυο μήνες αργότερα.

Σε αναζήτηση «μεγάλης» νίκη

Η απουσία νίκης στα ντέρμπι έχει παρόμοια ανάγνωση και για τους προπονητές. Για την ΑΕΚ, ο Μάσιμο Καρέρα είναι ο τρίτος τεχνικός που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της από το ξεκίνημα της σεζόν, γεγονός που μιλάει από μόνο του για τα μεγάλα σκαμπανεβάσματα που έχουν οι «κιτρινόμαυροι». Ο Ιταλός τεχνικός αναζητά το πρώτο αποτέλεσμα που θα του θα δώσει πόντους όχι μόνο στην ομάδα του αλλά και στην προσωπική του «βαθμολογία». Αντίστοιχα, η συζήτηση για την αναποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι – σε αντίθεση με την ΑΕΚ που είχε αλλαγές στην τεχνική της ηγεσία – φέρνει τον Αμπέλ Φερέιρα μπροστά σε ένα στόχο που τον έχει ανάγκη για να νιώσει ακόμα καλύτερα. Σε σχέση με την ΑΕΚ, ο «Δικέφαλος του βορρά» άμεσος διεκδικητής του τίτλου γεγονός που του αφήνει ελάχιστα περιθώρια για απώλειες, πόσο δε μάλλον εντός έδρας.

ΠΑΟΚΑΕΚPAOK TVποδόσφαιροSuper League 1