Αθλητισμός|12.01.2020 17:32

Ο Μπαράλες εκτέλεσε τον ΟΦΗ από τα έντεκα βήματα, κι ο Αστέρας πήρε ανάσα

Newsroom

Ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά δεν το έκανε. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν ήταν τόσο παραγωγικός ως προς τις φάσεις που δημιούργησε, αλλά ήταν πιο αποτελεσματικός από την άσπρη βούλα φτάνοντας σε μια πολύτιμη επικράτηση με 2-0 χάρη σε δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο Αργεντινός στράικερ άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (48'), έπειτα από χέρι του Γιαννούλη σε σουτ του Μαρκ Φερνάντεθ, ενώ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 89' και πάλι από το σημείο του πέναλτι (ανατροπή του Ριέρα από τον Μεγιάδο). Μάλιστα εκτέλεσε δύο φορές το πέναλτι (διότι ο Ιγκλέσιας βιάστηκε να μπει στην περιοχή) αλλά δεν λάθεψε σε καμία εξ αυτών, μολονότι ο προπονητής της ομάδας Μίλαν Ράσταβατς ζητούσε επιτακτικά να αλλάξει ο εκτελεστής!

Ο Αστέρας πέτυχε την πρώτη του νίκη για το 2020, έφτασε του 18 βαθμούς και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην κούρσα της παραμονής, ενώ ο ΟΦΗ γνώρισε την τρίτη σερί ήττα του στο πρωτάθλημα και την έβδομη σερί εκτός έδρας, γεγονός που έχει ως συνέπεια να βγει για πρώτη φορά έπειτα από μήνες, εκτός εξάδας πλέι οφ.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Σουάρεθ, Άνχελ, Βαλιέντε, Μουνάφο (72' Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο (66' Ριέρα), Μαρκ Φερνάντες, Λουίς Φερνάντεθ (83' Ιγκλέσιας), Μπαράλες.

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα (88' Νάστος), Στάικος (81' Μάνος), Βαζ (73' Φελίπε Σόουζα), Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο.

SuperLeagueΑστέρας ΤρίποληςποδόσφαιροΟΦΗ