Αθλητισμός|12.01.2020 19:23

Σαρωτικός Ολυμπιακός στη Λαμία με εκτελεστή τον Ελ Αραμπί (vid)

Newsroom

Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός στη Λαμία, όπου επικράτησε με 4-0 της ομώνυμης τοπικής ομάδας που δεν μπόρεσε να ορθώσει ανάστημα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας σε μεγάλη μέρα τον κορυφαίο σκόρερ του πρωταθλήματος, Ελ Αραμπί, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στη Λαμία που έμεινε και με δέκα παίκτες από το 70' λόγω αποβολής του Πλιάτσικα. Οι Πειραιώτες παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League δίχως ακόμη να έχουν γνωρίσει ήττα έπειτα από 18 αγωνιστικές.

Ο Ολυμπιακός έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή στο 34' με τον Μπα, που σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια ακολούθησε ομοβροντία από γκολ. Στο 40' ο Ελ Αραμπί έσπασε το αμυντικό τείχος της ομάδας του Ακη Μάντζιου και με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 έπειτα από ασίστ του Βαλμπουενά, ενώ στο 51' με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 2-0.

Στο 70' ο Βαλμπουενά ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι, έπειτα από ανατροπή του Τσιμίκα από τον Πλιάτσικα (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα), ενώ στο 81' ο Ελ Αραμπί σφράγισε την καταπληκτική του εμφάνιση με χατ-τρικ, το πρώτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Μαροκινός κανονιέρης έφτασε τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα σε 17 συμμετοχές, γεγονός που καταδεικνύει πόσο καθοριστικός είναι στο παιχνίδι της ομάδας του καθώς οι σκόρερ που έπονται είναι ο Σουντανί με έξι και ο Μασούρας με πέντε.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Αντέτζο, Βύντρα, Πλιάτσικας, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Μπαχανάκ (87' Βλαχομήτρος), Τιρόνε (77' Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (72' Σάλιακας), Καραμάνος.

Ολυμπιακός:  Σα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά (77' Γκερέρο), Μασούρας, Μπενζιά (64'Λοβέρα), Ελ Αραμπί (85' Χριστοδουλόπουλος).

Δείτε τα highlights

Γιουσέφ Ελ ΑραμπίSuperLeagueΟλυμπιακόςποδόσφαιροΛαμία ΠΑΕ