Αθλητισμός|13.01.2020 18:51

Εγινε κασκαντέρ για να νικήσει τους φόβους της και σκαρφάλωσε στην οροφή του σταδίου (vid)

Newsroom

Το αστέρι του ρωσικού τένις Αναστασία Παβλιουτσένκοβα επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να νικήσει την υψοφοβία της και να στείλει ένα δυνατό μήνυμα στους Αυστραλούς για τις δύσκολες στιγμές που περνούν με τις πυρκαγιές προσκαλώντας τους να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Αυστραλιανού Οπεν. Η Παβλιουτσένκοβα θα αγωνιστεί στο Adelaide International που είναι το τελικό τουρνουά προθέρμανσης μπροστά από το πρώτο Grand Slam της χρονιάς. Παρότι όπως δήλωσε έχει υψοφοβία αποφάσισε να ανέβει στην οροφή του διάσημου σταδίου που βρίσκεται δίπλα στο Κέντρο Τένις Memorial Drive που φιλοξενεί το τουρνουά τένις.

«Φοβάμαι τα ύψη αλλά θέλω να νικήσω τους φόβους μου και μετά να νικήσω και τους αντιπάλους μου στα κόρτ», είπε η Ρωσίδα που βρίσκεται στο Νο31 της παγκόσμιας κατάταξης. «Ηταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα να δοκιμάσω. Η αδρεναλίνη κυλούσε στο αίμα μου όπως τη στιγμή που παίζω έναν δύσκολο αγώνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που τα κατάφερα. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Είμαι χαρούμενης που το έκανα», είπε η Παβλιουτσένκοβα.

Πάντως το όλο εγχείρημα φαίνεται πως τόνωσε και την αυτοπεποίθηση της καθώς στην πρεμιέρα του τουρνουά στην Αδελαΐδα νίκησε την Εσθονική Κονταβέιτ με 6-2, 6-4.

ΣπορΑναστασία ΠαβλιουτσένκοβαΤένις