Αθλητισμός|13.01.2020 18:54

Δεν θα «κυνηγήσει» την υπόθεση Ντουρμισάι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Newsroom

Η FIFA ενημέρωσε την ΕΠΟ για την απόφαση της να επιβάλει απαγόρευση μεταγραφών στην ΠΑΕ Άρης και ο ΠΑΟΚ δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε κάποια παρέμβαση με αφορμή τη χρησιμοποίηση του Ντουρμισάι στο μεταξύ τους παιχνίδι παρά το γεγονός πως στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γνώριζαν το θέμα με τη FIFA από τον Οκτώβριο.

Το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαίωσε με διαδικτυακή του ανάρτηση ο Γιώργος Σαββίδης. Φίλος του ΠΑΟΚ σε μήνυμα του προς το μέλος του δ.σ. ζητάει να μην επιχειρήσει ο Δικέφαλος να διεκδικήσει το ματς στα χαρτιά με τον Γ. Σαββίδη να απαντάει πως «έχουμε την ίδια άποψη».

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ υπέστη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μια βαριά ήττα από τον Άρη με 4-2. Ο Δικέφαλος του Βορρά αποδέχθηκε το αποτέλεσμα, αναγνώρισε τα λάθη του, έκανε αυτοκριτική δίχως να δυναμιτίσει το κλίμα, δίχως να αναζητήσει άλλοθι. Δεν το έκανε ποτέ και δεν θα το κάνει ούτε με την περίπτωση Ντουρμισάι γιατί πάγια τακτική του είναι πως οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους. Θυμίζουμε πως το 2008 ένα ολόκληρο πρωτάθλημα είχε κριθεί και είχε αλλάξει χέρια (από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό) με αφορμή τη συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή της Καλαμαριάς (υπόθεση Βάλνερ) εξαιτίας σχετικής προσφυγής του Ολυμπιακού στα αρμόδια δικαστικά όργανα.

ποδόσφαιροΓιώργος ΣαββίδηςΠΑΟΚSuper League 1ΑρηςΦιορίν Ντουρμισάι