Αθλητισμός|15.01.2020 11:30

Κύπελλο: «Τελικός» πρόκρισης για ΠΑΟ - ΠΑΣ, βγαίνουν τα επτά εισιτήρια

Newsroom

Ο Ατρόμητος και ο Αρης με τις προκρίσεις που πήραν με Βόλο και Ξάνθη, έκλεισαν ήδη θέση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (15/1) θα έχουν σφραγιστεί συνολικά τα επτά από τα οχτώ εισιτήρια για την προημιτελική φάση. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει πέντε αγώνες, όπου ξεχωρίζει ο «τελικός» του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αρχή γίνεται στις 15.00 με δύο αναμετρήσεις. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ θέλει να πάρει και τυπικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού, με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει εκτός για το συγκεκριμένο ματς αρκετούς βασικούς.

Την ίδια ώρα στην Λαμία, η τοπική ομάδα υποδέχεται τα Τρίκαλα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου η οποία προέρχεται από το 1-0 που πήρε εκτός έδρας στοχεύει στην πρόκριση της στην επόμενη φάση του θεσμού, ενώ στην αποστολή της θα έχει για πρώτη φορά τον νεοαποκτηθέντα από τον Πλατανιά Μιγκέλ Μπιανκόνι.

Από το πρόγραμμα των 17.15 ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 με το οποίο και ηττήθηκε στους «Ζωσιμάδες». Οι «πράσινοι» αναμένεται να παρατάξουν την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησαν κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ όσον αφορά τον «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Την ίδια ώρα, στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Παναιτωλικός, οι οποίοι βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας της Super League έχουν ανοικτούς λογαριασμούς μεταξύ τους από το πρώτο ματς και θα δώσουν μάχη μετά το 0-0 του Αγρινίου.

Η αυλαία πέφτει στις 19.30, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο Καραϊσκάκη την Καλαμάτα. Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς μετά το 2-0 του πρώτου ματς περιμένουν την τυπική επικύρωση της πρόκρισης σε ένα παιχνίδι όπου αναμένεται να κάνει την επανεμφάνιση του μετά από καιρό ο Κώστας Φορτούνης.

Για να συμπληρωθεί η τελική οχτάδα, εκκρεμεί η διπλή αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ. Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (16/1, 17.30) στην Τρίπολη.

Το πρόγραμμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (15:00, CosmoteSport1HD)

Λαμία - Τρίκαλα (15:00, CosmoteSport3HD)

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, CosmoteSport2HD)

Πανιώνιος - Παναιτωλικός (17:15, CosmoteSport3HD)

Ολυμπιακός - Καλαμάτα (19:30, CosmoteSport1HD)

Πηγή: SDNA

ΠΑΣ ΓιάννιναΟλυμπιακόςΠΑΟΚποδόσφαιροΠαναθηναϊκόςΚύπελλο Ελλάδας