Αθλητισμός|15.01.2020 12:36

Αιφνιδιαστικός έλεγχος από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ στην ΕΠΟ παρουσία εισαγγελέα

Newsroom

Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο στα γραφεία της ΕΠΟ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι περισσότερα από 10 άτομα από την οικονομική αστυνομία, έπειτα από καταγγελία που υπήρξε, έσπευσαν στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή προκειμένου να ελέγξουν τα οικονομικά στοιχεία. Πάντως στα γραφεία της ΕΠΟ προκάλεσε απορίες ο μεγάλος αριθμός των ελεγκτών. Μετά το πέρας του ελέγχου η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «συνήθη και προβλεπόμενο έλεγχο».

Σημειώνεται ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είχε κατακρίνει το διοικητικό μοντέλο της ΕΠΟ σε συνδυασμό με την οικονομική κατάσταση της ομοσπονδίας, ενώ εκτενής ήταν η αναφορά για το ίδιο ζήτημα και από την πλευρά του Ολυμπιακού στην επιστολή που είχε στείλει προς Αυγενάκη και FIFA/UEFA.

Το ζήτημα των οικονομικών της ΕΠΟ είχαν θέσει οι «ερυθρόλευκοι» και στη συνάντηση που είχε η διοίκηση της ΠΑΕ με τον υφυπουργό Αθλητισμού τον περασμένο Νοέμβριο παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΕΠΟΣΔΟΕποδόσφαιρο