Σφράγισε την πρόκριση στα προημιτελικά ο ΠΑΟΚ με μεγάλο κέρδος τον Λάζαρο Λάμπρου (vid)
NewsroomΟ Λάζαρος Λάμπρου ήταν εκείνος που έκανε την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΟΦΗ να μείνει στη μνήμη όσων την παρακολούθησαν. Ο «Δικέφαλος του βορρά» επικράτησε με 4-1 της ομάδας της Κρήτης, με τον Κατερινιώτη εξτρέμ να ανοίγει το σκορ (στο 12') πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων», ενώ ακολούθησαν δυο γκολ του Πέλκα (στο 22' με πέναλτι και στο 55') και ένα του Σφιντέρσκι (στο 80'). Για τον ΟΦΗ, είχε μειώσει ο Κοροβέσης στο 28'.
Το γκολ του Λάμπρου προήλθε από μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και ένα εξαιρετικό τελείωμα, με τον νεαρό να εισπράττει το ζεστό χειροκρότημα της Τούμπας. Στην αναμέτρηση αγωνίστηκε και ο κεντρικός αμυντικός της Κ19 Γιάννης Μιχαϊλίδης, ως αλλαγή.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ινγκασον, Βαρέλα (74’ Μιχαϊλίδης ), Γιαννούλης, Αουγκούστο, Μαουρίσιο (59’ Εσίτι), Λάμπρου, Πέλκας, Στοχ (78’ Σφιντέρσκι), Άκπομ.
ΟΦΗ: Γουάλεϊ, Κοροβέσης (46’ Μπράουν), Κ. Γιαννούλης, Νάστος, Μαρινάκης, Μπολάκης, Στάικος (61’ Μεγιάδο), Σουρνάκης, Νοικοκυράκης, Σόουζα (83’ Βαζ), Μάνος
- Βίαια επεισόδια, ακρωτηριασμοί ανηλίκων και πολιτικό αδιέξοδο - Το εκρηκτικό «κοκτέιλ» της κρίσης στη Γαλλία
- Τραγωδία στη Λέσβο: Έξι μετανάστες νεκροί από σύγκρουση ταχύπλοου με σκάφος του Λιμενικού
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η εκδίκηση του Ντίτερς και οι απειλές για νέες αποκαλύψεις
- Ο Γκρίνμπεργκ μετράει Σαμαρά, η μάχη ΕΛΑΣ-ΠΑΣΟΚ που δίνει υλικό στη ΝΔ και ο Κοτζιάς που μπήκε πάλι στη συζήτηση