Αθλητισμός|16.01.2020 19:30

Βήμα πρόκρισης στα... πέναλτι έκανε η ΑΕΚ στην Τρίπολη

Newsroom

Με προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έφυγε από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ, με το τελικό 1-1 να έρχεται - σε μεγάλο βαθμό - από το σημείο του πέναλτι, καθώς από αυτό ο Ολιβέιρα ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενος, ενώ ο Μπαράλες απέτυχε να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε με τον Κρέσπι στο 20', με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει στο 33' από τα έντεκα βήματα, μετά από ανατροπή του Λόπεζ από τον Μουνάφο. Το 1-1 του 33ου λεπτού δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Στο 70' ο Τσιγκρίνσκι ανέτρεψε τον Λουίς Φερνάντεθ μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Μπαράλες κλήθηκε να εκτελέσει το πέναλτι και έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του Τσιντώτα, στην τελευταία μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα, καθώς μέχρι το φινάλε του αγώνα η «Ένωση» ήταν πιο απειλητική αλλά δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο τέρμα, που θα μεγάλωσε ακόμα περισσότερο το προβάδισμα που της δίνει το εκτός έδρας γκολ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ριέρα (62' Λουίς Φερνάντεθ), Σίτο (55' Χουαρέγκι), Κρέσπι (83' Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπαράλες

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Παουλίνιο (82' Μπακάκης), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Κρστίτσιτς, Μάνταλος, Αλμπάνης (71' Σβάρνας), Βέρντε, Ολιβέιρα (80' Κλωναρίδης)

ΑΕΚΑστέρας ΤρίποληςποδόσφαιροΚύπελλο Ελλάδας