Αθλητισμός|17.01.2020 09:37

Η μεγάλη επιστροφή του Νίκου Ζήση στην ΑΕΚ!

Newsroom

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για να υποδεχτεί ξανά στην οικογένειά της τον Νίκο Ζήση. Μετά την αποχώρηση του Χάουαρντ Σαντ Ρος για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η Ενωση βγήκε στην αγορά για να ενισχύσει το ρόστερ της και η περίπτωση του 36χρονου γκαρντ κέντρισε περισσότερο απ' οποιοδήποτε άλλο όνομα το ενδιαφέρον του κόουτς Ηλία Παπαθεοδώρου. Αλλωστε πρόκειται για παίκτη που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ από το 2000 ως το 2005 καταφέρνοντας να «χτίσει» το όνομά του μέσα και από την παρουσία του στους «κιτρινόμαυρους», όπως βεβαίως και από την Εθνική μπάσκετ.

Από την Ενωση πήρε μεταγραφή στην Μπενετόν Τρεβίζο και έκτοτε έπαιξε σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σιένα, Ούνικς Καζάν, ΜπιλμπάοΦενέρμπαχτσε, Μπάμπεργκ και πλέον στην Μπανταλόνα, έχοντας μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη τίτλους, διακρίσεις και αναγνώριση.

Η Ενωση κινήθηκε συντονισμένα και μεθοδικά για την περίπτωσή του και η υπόθεση πλέον έχει φτάσει μια... ανάσα από το τελικό deal. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες ώρες, ολοκληρώνοντας έτσι μια πολύ μεγάλη μεταγραφή που αναμένεται να προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ αλλά και να ενισχύσει ουσιαστικά το δυναμικό της ομάδας του Παπαθεοδώρου προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της τρέχουσας σεζόν.

Επί των ημερών του Μάκη Αγγελόπουλου η ΑΕΚ έκανε αρκετές προσπάθειες για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον άλλοτε αρχηγό της Εθνικής ομάδας, όμως μέχρι το περασμένο καλοκαίρι κάθε προσπάθεια δεν είχε αποτέλεσμα. Ολα άλλαξαν τις τελευταίες ώρες, οπότε η Ένωση με την πρόταση που κατέθεσε στον Ζήση τον κάλυψε απόλυτα.

ΑΕΚμεταγραφέςμπάσκετΝίκος Ζήσης