Αθλητισμός|17.01.2020 16:45

Αρης: Προς ανάκληση το δελτίο του Ντουρμισάι λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών των «κιτρινόμαυρων»

Newsroom

Σε... θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της απόκτησης του Φιορίν Ντουρμισάι  για τον Αρη. Η απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ από τη FIFA οδήγησε την Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ να συνεδριάσει σήμερα το μεσημέρι (17/1) και να εξετάσει το θέμα της έκδοσης του δελτίου του 23χρονου επιθετικού.

Ολα συγκλίνουν στην κατεύθυνση της ανάκλησης του δελτίου του Ντουρμισάι, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί τη Δευτέρα (20/1). Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Αρης ετοιμάζονται να καταθέσουν προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας μάλιστα την επίσπευση της εξέτασης της υπόθεσης.

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» είναι διατεθειμένοι να ζητήσουν από την ΕΠΟ να εξετάσει λεπτομερώς την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA και από την πλευρά τους θα καταθέσουν όσα στοιχεία διαθέτουν για να άρουν την ποινή.

Πάντως, σε περίπτωση που η απόφαση είναι αρνητική για τον Αρη, το πρόβλημα δεν θα το έχουν μόνο οι «κιτρινόμαυροι», αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, που μέσα στην τρέχουσα σεζόν έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες (στο πρώτο μισό στην Μπέβερεν και το δεύτερο μισό σε δυο αναμετρήσεις με τον Αρη) κάτι που σημαίνει πως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον Ολυμπιακός εφόσον επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους». 

Φιορίν ΝτουρμισάιποδόσφαιροΟλυμπιακόςSuperLeague1Αρης