Αθλητισμός|18.01.2020 09:28

Τρέλα για Αντετοκούνμπο στις ΗΠΑ - Ξεπουλάνε οι φανέλες του

Newsroom

Το κοινό του NBA έχει λατρέψει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποτελεί πλέον το πιο hot όνομα στον μπασκετικό κόσμο. Είναι ενδεικτικό ότι ο μόνος που ξεπερνά σε δημοφιλία τον Greek Freak είναι ο «βασιλιάς» ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος αποτελεί σταθερή αξία τα τελευταία 15 χρόνια. Φαίνεται όμως ότι ο Γιάννης βρίσκεται ένα βήμα πίσω από τον King james, τον οποίο όλα δείχνουν ότι σύντομα θα διαδεχθεί στην ιεραρχία του NBA.

Ο Αντετοκούνμπο κυριολεκτικά ξεπουλάει καθώς οι φανέλες του γίνονται ανάρπαστες στα επίσημα καταστήματα του NBA. Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται στη δεύτερη θέση των παικτών με τις περισσότερες πωλήσεις σε φανέλες στο πρωτάθλημα, ενώ μπροστά του βρίσκεται μόνο ο ΛεΜπρόν.

Στη λίστα που δημοσιεύτηκε και αφορά το 2019 ο Γιάννης έχει αφήσει πίσω του σπουδαίους παίκτες όπως είναι ο τρίτος Στεφ Κάρι των Γουόριορς, ο τέταρτος Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς και πέμπτος ο Τζέιμς Χάρντεν των Ρόκετς. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Ντόντσιτς, Λέοναρντ, Ντέιβις, Εμπίιντ και Ιρβινγκ.

Παράλληλα με τον Γιάννη όμως, δημοφιλία κερδίζει και η ομάδα του. Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται στην πέμπτη μεταξύ όλων των ομάδων του ΝΒΑ, έχοντας μπροστά τους μόνο τους Λέικερς, τους Σέλτικς (τα δύο πιο ισχυρά brands στο πρωτάθλημα), τους Σίξερς και τους πρωταθλητές Ράπτορς.

T

ΛεΜπρόν ΤζέιμςΜιλγουόκι ΜπακςΓιάννης ΑντετοκούνμποNBA