Αθλητισμός|18.01.2020 12:10

Με δύο ματς το μενού στη Super League - Την Κυριακή τα... σπουδαία

Newsroom

Δίχως μεγάλο ματς ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Superleague. Το μενού του Σαββάτου (18/1) είναι «φτωχό» και... ταπεινό καθώς όλοι οι «μεγάλοι» αγωνίζονται την Κυριακή (19/1). Στις 19.30 (Novasports 1HD) ο ουραγός Πανιώνιος υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν τον αγώνα του για την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και τη σωτηρία, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν επιστροφή στις νίκες ώστε να ξαναβρεθούν σε τροχιά play-off.

Μισή ώρα αργότερα, στις 20.00 (ΕΡΤ Sports HD) ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τη Λαμία. Και σε τούτη την αναμέτρηση οι δύο αντίπαλοι θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η ομάδα του Μάκη Χάβου βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις οχτώ βαθμούς και ψάχνει την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας είναι δέκατη με 22 βαθμούς και ελπίζει στο... θαύμα των play-off.

Την Κυριακή ξεχωρίζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη, του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα, της ΑΕΚ με την ΑΕΛ και της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα

Βαθμολογία

ποδόσφαιροSuperLeague