Αθλητισμός|18.01.2020 22:13

Ενας πρώην κι ένας νέος καθόρισαν την ισοπαλία του Παναιτωλικού με τη Λαμία

Newsroom

Η Λαμία λίγο έλειψε να φύγει με μια μεγάλη νίκη από το Αγρίνιο. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον Ντάουντα, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό, μπήκε αλλαγή στο 73', κέρδισε πέναλτι στο 94' και το εκτέλεσε εύστοχα σε... νεκρό χρόνο διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ο βαθμός δεν κάνει τη διαφορά για τον Παναιτωλικό, που παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας, όντας στο +3 από τον ουραγό Πανιώνιο αλλά στο -9 από τον 13ο Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο προσφέρει ελπίδα και ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αντιθέτως η Λαμία έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση μιας θέσης για τα πλέι οφ. Ακόμη και με την ισοπαλία όμως έφτασε τους 23 βαθμούς και απέχει μόλις τρεις από τον τέταρτο ΟΦΗ. Ουσιαστικά βρίσκεται στο γκρουπ των επτά ομάδων (ΟΦΗ, Αρης, Ξάνθη, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, ΑΕΛ και Λαμία) που διεκδικούν δύο από έξι εισιτήρια για τα πλέι οφ αλλά και την αποφυγή της διαδικασίας των πλέι άουτ.

Ο πρώην άσος του Παναιτωλικού Ντάνι Μπεχαράνο στο 43' σκόραρε (0-1) με εντυπωσιακή κεφαλιά έπειτα από θαυμάσια σέντρα του Ρόμανιτς, αλλά δεν το πανηγύρισε σεβόμενος τη θητεία του στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε μέχρι τέλους για να αποσπάσει τουλάχιστον έναν βαθμό και τα κατάφερε χάρη στην επιμονή του Νταουντά, ο οποίος έκανε ατομική ενέργεια και ανατράπηκε από τον Θεοδωρόπουλο, ενώ ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (56' Ταχάρ), Σιέστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Άλβαρες, Τσιγγάρας, Ντάλσιο (59' Ντουάρτε), Ρόσα, Χόρχε Ντίας, Μπαΐροβιτς (73' Ντάουντα).

Λαμία (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Σάλιακας (70' Βασιλόγιαννης), Βάντερσον, Δημούτσος (93' Σασί), Ασίγκμπα, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (91' Βύντρα), Καραμάνος.

Τα highlights

ΠαναιτωλικόςSuperLeagueποδόσφαιροΛαμία ΠΑΕ