Αθλητισμός|19.01.2020 21:10

Με πορτογαλική... φινέτσα η ΑΕΚ νίκησε 3-0 την ΑΕΛ

Newsroom

Η ΑΕΚ δεν συγχώρησε την αδράνεια της ΑΕΛ στο φινάλε του α' ημιχρόνου και με ένα καταπληκτικό τελείωμα του Σιμόες έλυσε τον γόρδιο δεσμό ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για μια εύκολη νίκη, που ήρθε με πορτογαλική βοήθεια καθώς στη συνέχεια σκόραραν και οι Ολιβέιρα και Λόπες. Η Ενωση επικράτησε 3-0 και παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μέχρι τις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πάντως η ΑΕΚ τα έβρισκε σκούρα απέναντι στη θεσσαλική ομάδα. Σε εκείνο το σημείο ωστόσο (45'+) ο Μάνταλος έβγαλε μια εξαιρετική σέντρα και ο Σιμόες με καταπληκτικό τακουνάκι, που θα ζήλευε και ο... Μέσι έγραψε το 1-0.

Οι «κιτρινόμαυροι»... απελευθερώθηκαν και στο 50' ουσιαστικά καθάρισαν τη νίκη με τέρμα του Ολιβέιρα, ενώ στο 62' ο Ελντερ Λόπες διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-0).

ΑΕΚ (Καρέρα): Μπάρκας, Βράνιες (85' Βασιλαντωνόπουλος), Οικονόμου, Σβάρνας, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (78' Γιούσης), Βέρντε, Ολιβέιρα (67' Μπότος).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος (78' Μπάλλας), Μιχαήλ, Μόρας (68' Ζίζιτς), Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε, Μπράλιτς (55' Μπούστος), Ουάρντα, Παπάζογλου.

ποδόσφαιροSuperLeagueΑΕΚΑΕΛ