Αθλητισμός|19.01.2020 20:47

Ανίκητη Λίβερπουλ! Κέρδισε και τη Γιουνάιτεντ και επιστρέφει στον θρόνο!

Newsroom

Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την ξέφρενη πορεία της Λίβερπουλ προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά έπειτα από 30 χρόνια. Οι εκπληκτικοί «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ δεν λάθεψαν ούτε απέναντι στην «αιώνια» αντίπαλο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επικράτησαν 2-0 στο απόλυτο ντέρμπι της Premier League και εκτόξευσαν τη διαφορά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι στο +16 έχοντας και με ένα ματς λιγότερο, ενώ η διαφορά από τη Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο... εξωφρενικό +30!

Η Λίβερπουλ δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Γιουνάιτεντ για να την αμφισβητήσει και με συνοπτικές διαδικασίες πήρε τον έλεγχο του ματς. Ανοιξε το σκορ στο 14' με τον Βίρχιλ Φαν Ντάικ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αλεξάντερ Αρνολντ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στις καθυστερήσεις έπειτα από βολέ-ασίστ του γκολκίπερ Αλισον.

H Λίβερπουλ έπειτα από 22 αγωνιστικές παραμένει αήττητη έχοντας μόλις μία βαθμολογική απώλεια (μια ισοπαλία). Πλέον, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα δεν χάνεται ούτε με... αυτοκτονία, η ομάδα του Μερσεσάιντ κυνηγά το αήττητο ρεκόρ της Αρσεναλ.

Τα highlights

ποδόσφαιροPremier LeagueΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΛίβερπουλ