Αθλητισμός|19.01.2020 21:49

Εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Αρη και παραμονή στην κορυφή

Newsroom

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο την αναμέτρηση απέναντι στον Αρη, καθώς επιβλήθηκε με σκορ 4-2 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ουδεμία έκπληξη σε ένα ματς, όπου επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις για νίκη των Πειραιωτών. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εξαρχής το φαβορί της αναμέτρησης τόσο λόγω έδρας όσο και λόγω των κομβικών απουσιών των Θεσσαλονικέων, με τις βάσεις της νίκης να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε στο 22' με τον Γκιγιέρμε, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά και κεφαλιά του Σεμέδο. Δυο λεπτά αργότερα ο Ελ Αραμπί σκόραρε σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος, κάνοντας το 2-0 με κοντινή προβολή. Στο 36' ο Άρης μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Ρόουζ, όμως στο 44' ο Ελαμπντελαουί επανέφερε τη διαφορά τερμάτων ανάμεσα στις δυο ομάδες στα δυο γκολ, καθώς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε τον δείκτη του σκορ, με τον Βαλμπουενά (στο 64') να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Βέλεθ. Στο 72' ο Ρόουζ πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ που όμως ακυρώθηκε καθώς είχε προηγηθεί σουτ του Λάρσον ο οποίος βρισκόταν σε αντικανονική θέση. Στο 82' το τέρμα που σημείωσε ο Ντιγκινί (από πάσα του Λάρσον) μέτρησε και οι «κιτρινόμαυροι» μείωσαν για το τελικό 4-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τσιμίκας, Μπα, Σεμέδο, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά (70' Λοβέρα), Γκιγέρμε (84' Χριστοδουλόπουλος), Μασούρας, Ελ Αραμπί (80' Σουντανί).

ΑΡΗΣ: Εμαν, Ρόουζ, Κόρχουτ, Βέλεθ (65' Σόουζα), Δεληζήσης, Μπα, Ματίγια, Μαντσίνι, Φετφατζίδης (65' Μαρτίνεθ), Λάρσον, Ιντέγε (45' Ντιγκινί).

ΟλυμπιακόςSuper League 1Αρηςποδόσφαιρο