Αθλητισμός|20.01.2020 23:33

Γερό «μπάσιμο» της Γουλβς για Ποντένσε - Κοντά στα 25 εκατ. ευρώ το deal

Newsroom

Στην επέκταση της πορτογαλικής παροικίας προσανατολίζεται η Γουλβς, που έχει βάλει στο στόχαστρό της τους Ντάνιελ Ποντένσε και Νέλσον Ολιβέιρα. Για τον ακραίο του Ολυμπιακού οι πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία αναφέρουν πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων με μεσάζοντα τον μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες. Εξ ου και η εκτόξευση του deal σε ένα ποσό κοντά στα 25 εκατ. ευρώ!

Οσο για τον επιθετικό της ΑΕΚ, οι «Λύκοι» φαίνεται πως ήδη έχουν κάνει μια πρώτη «κρούση», με πρόταση που αγγίζει τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, που έχει οριστεί στα 6 εκατ. ευρώ. Η Γουλβς έχει Πορτογάλο προπονητή - τον Νούνο Εσπίριτο - ενώ στο ρόστερ της υπάρχουν ήδη οκτώ Πορτογάλοι, με το συγκεκριμένο μοντέλο να είναι πετυχημένο καθώς οι «Λύκοι» βρίσκονται σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε φέρεται να έχει ήδη μιλήσει στους συμπαίκτες του για το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας, γεγονός που ίσως να φανερώνει και τη δρομολόγηση της πώλησής του. Ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει ήδη φορέσει τη φανέλα τεσσάρων ομάδων από το Νησί (Σουόνσι, Νότιγχαμ Φόρεστ, Νόριτς, Ρέντινγκ) με την «Ενωση» να αξιώνει τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή για να ανοίξει την πόρτο της εξόδου. 

ΑΕΚμεταγραφέςποδόσφαιροΟλυμπιακόςΝτάνιελ ΠοντένσεΝέλσον Ολιβέιρα