Αθλητισμός|21.01.2020 10:37

NBA: Στο δρόμο για το Παρίσι οι Μιλγουόκι Μπακς του Αντετοκούνμπο

Newsroom

Οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν εύκολα τους Σικάγο Μπουλς 111-98 με την αυτοκρατορική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αμέσως μετά ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Ευρώπη, καθώς το βράδυ της Παρασκευής (24/1, 22.00) θα αντιμετωπίσουν στο Παρίσι τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Οι Μπακς θα είναι η φιλοξενούμενη ομάδα στο πρώτο παιχνίδι κανονικής περιόδου του ΝΒΑ που θα γίνει στο Παρίσι, ενώ αυτό θα είναι το δεύτερο ματς της ομάδας του Μιλγουόκι στην Ευρώπη σε κανονική περίοδο. Τη σεζόν 2014-15 έπαιξε στο Λονδίνο με τους Νιου Γιορκ Νικς.

«Όλη η ομάδα είναι ενθουσιασμένη για την εμπειρία που θα έχουμε στο Παρίσι και τη μικρή γεύση που θα πάρουμε από τη γαλλική κουλτούρα. Ενθουσιασμένοι είμαστε και από τη χαρά του κόσμου για να δει την ομάδα μας», δήλωσε ο κόουτς των Μπακς Μάικ Μπουντενχόλζερ. «Θα περάσουμε όμορφα για τρεις-τέσσερις μέρες σαν ομάδα, θα απολαύσουμε το φαγητό, τις βόλτες και θα δούμε διαφορετικά πράγματα».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Λονδίνο, θα περάσουμε υπέροχα και στο Παρίσι. Θα διασκεδάσουμε και θα κάνουμε και τη δουλειά μας. Θα εξερευνήσουμε την πόλη και θα χαλαρώσουμε».

T
T
T

ΝΒΑΓιάννης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι Μπακςμπάσκετ