Παραδοχή δωροδοκίας στο ισπανικό πρωτάθλημα: «Δώσαμε χρήματα σε Μπέτις και Χετάφε»
NewsroomΣυγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως για μια υπόθεση που οι αρχές ερευνούν στην Ισπανία εδώ και χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, παράγοντας της Οσασούνα, (ο Άνχελ Βιζκάι) παραδέχθηκε πως η ομάδα του στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία δωροδόκησε αντιπάλους της! Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου η Οσασούνα χρειάσθηκε την σεζόν 2013-14 να δαπανήσει ένα ποσό της τάξης των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ περίπου προκειμένου να πετύχει τον στόχο της παραμονής.
Τα χρήματα αυτά εκτιμάται πως διοχετεύθηκαν σε παίκτες της Μπετίς και της Χετάφε. Ο Άνχελ Βιζκάι παραδέχθηκε πως πράγματι αυτά τα χρήματα μπήκαν σε λογαριασμούς ποδοσφαιριστών(400.000 ευρώ δόθηκαν για να νικήσει η Μπετίς την Βαγιαδολίδ και 250.000 για να χάσει η Χετάφε από την Οσασούνα) των συγκεκριμένων ομάδων, κάτι που σημαίνει πως το επόμενο διάστημα θα ασκηθούν νέες διώξεις.
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- «Light rail» αντί σήραγγας: Στο Ρίο το τρένο το 2028 - Ο νέος σχεδιασμός προκαλεί ένταση στην Πάτρα
- Ο Τραμπ θέλει να κάνει «την Ευρώπη Μεγάλη Ξανά» και ενισχύει την Ακροδεξιά
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup