Αθλητισμός|23.01.2020 00:36

Λεπτό προς λεπτό η κρίσιμη συνάντηση των Big 4 στη «Μεγάλη Βρετανία»

Newsroom

Λίγο μετά τις 15.00 ξεκίνησε σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο η κρίσιμη συνάντηση για το «αύριο» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σ' αυτήν μετέχουν οι ισχυροί άνδρες της Big 4 ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, καθώς και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά και εκπρόσωποι της παγκόσμιας (FIFA) κι ευρωπαϊκής (UEFA) ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» δίνουν το «παρών» εκτός από τους ισχυρούς άνδρες του ΠΑΟΚ (Ιβάν Σαββίδης), του Ολυμπιακού (Βαγγέλης Μαρινάκης), της ΑΕΚ (Δημήτρης Μελισσανίδης) και του Παναθηναϊκού (Γιάννης Αλαφούζος), και οι Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών - μελών UEFA), Μάριος Γεωργίου (διεύθυνση ομοσπονδιών - μελών UEFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης), Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA), Λευτέρης Αυγενάκης (υφυπουργός αθλητισμού), Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος ΕΠΟ) και Μηνάς Λυσάνδρου (πρόεδρος Super League).

Παρακολουθήστε live λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη συνάντηση (Για την ανανέωση της σελίδας κάντε refresh "F5")

19.00: Εφυγε χαμογελαστός ο Χέρμπερτ Χούμπελ δίχως όμως να μιλήσει στις κάμερες.

18.51: Αποχώρησαν Σαββίδης, Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Αλαφούζος χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

18.50: Ολοκληρώθηκε η συζήτηση στη «Μεγάλη Βρετανία».

18.41: Εν αναμονή της μεγάλης εξόδου είναι και οι δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ και καμεραμάν προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της συνάντησης.

18.35: Σε ετοιμότητα η κάμερα της ΕΡΤ για την ολοκλήρωση της συνάντησης. Εχει υπάρξει ειδοποίηση ότι εντός ολίγου θα ανοίξουν οι πόρτες.

18.15: Η συζήτηση οδεύει προς το φινάλε. Υπάρχει έντονη κινητικότητα έξω από την αίθουσα...

17.52: Video με πλάνα μέσα από τη συνάντηση, προτού αρχίσει η διαδικασία, από την κάμερα της ΕΡΤ. Αλλωστε μόνο στη δημόσια τηλεόραση επετράπη να εισέλθει στο ξενοδοχείο προκειμένου να μοιράσει στη συνέχεια την εικόνα και στα υπόλοιπα κανάλια.

17.35: Το τελευταίο πλάνο λίγο προτού κλείσουν οι πόρτες. Η συζήτηση συνεχίζεται. Εχουν περάσει ήδη δύο ώρες από το ξεκίνημα...

17.02: Η συνεδρίαση βρίσκεται σε εξέλιξη δίχως να έχει διαρρεύσει το παραμικρό από τις συζητήσεις και το κλίμα που επικρατεί εντός της αίθουσας.

15.56: O Βαγγέλης Μαρινάκης βγήκε από την αίθουσα της συνάντησης για άγνωστο λόγο. Μίλησε στο κινητό του τηλέφωνο και επέστρεψε στην αίθουσα.

15.30: Δείτε το photostory απ' όσα συμβαίνουν στην πλατεία Συντάγματος, έξω από τον χώρο του ξενοδοχείου αλλά και στο εσωτερικό.

15.08: Στο τραπέζι της συνεδρίασης οι θέσεις των συνομιλητών: Μελισσανίδης, Λυσάνδρου, Μαρινάκης, Πέρι ( UEFA), Χούμπελ (FIFA/UEFA), Νικολά (UEFA), Αυγενάκης, Λάκοβιτς (UEFA), Γεωργίου (UEFA), Γραμμένος, Αλαφούζος, Σαββίδης.

15.07: Επέστρεψε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είχε αποχωρήσει νωρίτερα από το ξενοδοχείο. 

15.06: Έφτασε και ο Γιάννης Αλαφούζος

15.02: Παρών στο «Μεγάλη Βρεταννία» ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

14.57: Η αίθουσα όπου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση

14.56: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφτασε, χαιρέτησε τους δημοσιογράφους και μπήκε στο ξενοδοχείο

14.26: Έφτασε ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου

14.15: Στο ξενοδοχείο και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης

14.05: Παρών και ο εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ

13.49: Έφτασε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος

13.05: Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο πρώτος που έφτασε στο ξενοδοχείο για τη συνάντηση

Big 4ΠΑΟΚΙβάν ΣαββίδηςUEFAΔημήτρης ΜελισσανίδηςΓιάννης ΑλαφούζοςΒαγγέλης ΜαρινάκηςΠαναθηναϊκόςΑΕΚΟλυμπιακόςFIFA