Αθλητισμός|23.01.2020 00:13

Iσόπαλο 2-2 το σόου Ουάρντα-Ντάουντα στο ΑΕΛ-Παναιτωλικός!

Newsroom

Ποδοσφαιρικό σόου για δύο! Ο Αμπιόλα Ντάουντα και ο Αμρ Ουάρντα μαγνήτισαν τα βλέμματα των θεατών στη Λάρισα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό. Ο Νιγηριανός φορ που μια εβδομάδα μετά τη λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΛ γύρισε ως αντίπαλος πέτυχε και τα δύο γκολ του Παναιτωλικού στο 28' με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και στο 63' με αριστερό πλασέ στην κίνηση και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκόραρε μέσα στη σεζόν με δύο ομάδες. Μάλιστα είχε σκοράρει με πέναλτι στο ντεμπούτο του και είχε δώσει έναν βαθμό στον Παναιτωλικό κόντρα στη Λαμία. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και το έκανε στο 79' με πέναλτι του Ουάρντα (σε χέρι του Κέβιν). Ο Αιγύπτιος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 86' με νέο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ντουάρτε, νίκησε για δεύτερη φορά τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού και ισοφάρισε για τους Θεσσαλούς σε 2-2. Στο 89' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσιγγάρας του Παναιτωλικού. 

Η ισοπαλία άφησε απογοητευμένες και τις δύο ομάδες. Ο Παναιτωλικός έφτασε μια ανάσα από μία πολύτιμη νίκη, ενώ η ΑΕΛ ήθελε με κάθε τρόπο τους τρεις βαθμούς στην προσπάθειά της να μπει στην εξάδα, όμως τουλάχιστον έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας.  

«Κάναμε την χειρότερη μας εμφάνιση σήμερα, με διαφορά από το δεύτερο παιχνίδι. Τώρα όταν σε ένα παιχνίδι χάνεις με 0-2 και ισοφαρίζεις σε 2-2 είναι κάτι που σε αφήνει ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα και μόνο», σχολίασε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου. Ο συνεργάτης του Μάκη Χάβου, Μπάμπης Μιχαηλίδης, τόνισε: «Η πιο ήπια έκφραση που μπορώ να πω, είναι ότι είμαστε αυτόχειρες. Ένα παιχνίδι που ελέγχαμε πλήρως, αλλά δυστυχώς με δύο πέναλτι χάσαμε μια νίκη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Από αυτά τα παιχνίδια διδασκόμαστε». 

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλεβιτς, Παπάζογλου (63' Νούνιτς), Μούζεκ, Καρανίκας, Μόρας, Σεσέροβιτς, Κάτσε (46' Βινίσιους), Μπούστος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (79' Ντουάρτε), Γιοβάνοβιτς, Μαρσιάλ, Κέβιν, Σιένστεντ, Τσιγγάρας, Ντίας, Ρόσα, Άλβαρες (87' Ντάλσιο), Ντάουντα (80' Μπαϊροβιτς). 

SuperLeagueΑΕΛΠαναιτωλικόςποδόσφαιρο