Αθλητισμός|23.01.2020 00:25

Με Καμαρά εκτελεστή ο Ολυμπιακός πέρασε από το Ηράκλειο

Newsroom

Με την συνήθη ύποπτο, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, να μη βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά να γράφει ασίστ, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πλέον ο ΠΑΟΚ  καλείται την Πέμπτη (23/1) στη Λαμία να νικήσει για να επαναφέρει τη μεταξύ τους διαφορά στον ένα βαθμό. Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και της Super League έκανε τη διαφορά με την ασίστ στον σκόρερ Μαντί Καμαρά αξιοποιώντας το λάθος του Γιαννούλη.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦΗ κατάφερε να απορροφήσει την πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός και προσπάθησε – χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία – να βγει στην αντεπίθεση. Οι Κρητικοί ισορρόπησαν την εικόνα του αγώνα όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ελ Αραμπί να κλέβει τη μπάλα από τον Γιαννούλη και να «σερβίρει» στον Καμαρά, που πλάσαρε για το 0-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν να «χτίσουν» πάνω στο προβάδισμα που είχαν αποκτήσει στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον ΟΦΗ να είναι κινητικός με τη συμπλήρωση μιας ώρας και για ένα διάστημα χωρίς όμως να βρει τη φάση που έψαχνε για να ξαναμπεί στην αναμέτρηση. Στο φινάλε του αγώνα υπήρξε ένταση ανάμεσα σε Φιγκεϊρέδο και Σεμέδο, με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να βλέπει δεύτερη κίτρινη και να αποβάλλεται καθώς έριξε ένα μπολ μπόι στο έδαφος. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ αντέδρασε και πήγε προς το μέρος του αμυντικού του Ολυμπιακού.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Στάικος (74' Φερέιρα), Μεγιάδο, Σεμέντο, Βαζ (86' Νοικοκυράκης), Νέιρα, Φιγκεϊρέδο

Ολυμπιακός: Σα, Σεμέδο, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ελ Αραμπί, Ελαμντελαουί, Μασούρας (69' Λοβέρα ), Τσιμίκας, Μπα, Βαλμπουενά (76' Σουντανί).

ΟΦΗSuper League 1ποδόσφαιροΟλυμπιακός