Αθλητισμός|23.01.2020 19:15

Τρίτη διαδοχική νίκη στην Τρίπολη και βαθιά ανάσα για τον Αστέρα

Newsroom

Τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Πανιώνιο, καθώς με τη νίκη του με 2-0 στο «Θεόδωρος Καλοκοτρώνης», αποσπάστηκε με έντεκα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και παράλληλα πλησίασε το γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν τη συμμετοχή τους στην πρώτη εξάδα της Super League. O Αστέρας εκμεταλλεύτηκε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι την έδρα του, καθώς πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του μετά την Ξάνθη και τον ΟΦΗ.  

Τον δρόμο προς τη νίκη «ξεκλείδωσε» και πάλι ο Μπαράλες, που ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο πέναλτι που χρεώθηκε για χέρι ο Μασούρας. Ο Αργεντινός στράικερ έφτασε τα εννιά γκολ στο πρωτάθλημα σε 17 αγώνες, όσα είχε πετύχει πέρυσι όλη τη σεζόν στη Λαμία σε 26 αγώνες. Μάλιστα έχει σκοράρει πέντε γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε, όμως αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις και θα χάσει το ματς της Δευτέρας κόντρα στη Λαμία. Στο 52' ο Αστέρας έκανε και το 2-0 με κεφαλιά του Ιγκλέσιας ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μαρκ Φερνάντεθ και έφτασε στη νίκη χωρίς να απειληθεί στη συνέχεια. Ο Αστέρας πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Τασουλή στο 86', που όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Πανιώνιος συνεχίζει το αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του από καταβολής Α’ Εθνικής, καθώς μετράει πλέον οκτώ διαδοχικές ήττες, ενώ έμεινε και τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Παναιτωλικό, τον οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο Αγρίνιο. Στα οκτώ αυτά παιχνίδια, έχει δεχτεί 19 γκολ κι έχει σκοράρει μόλις δύο. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Ματρικάρντι, Τασουλής, Ιγκλέσιας (65' Βαλιέντε), Μουνάφο, Μαρκ Φερνάντεθ, Σίτο (18' Ριέρα), Κρέσπι (78' Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Παπαγεωργίου (80' Δούμτσιος), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Μασούρας, Κόρμπος, Κιάκος (46' Παπανικολάου), Ευαγγέλου, Μιλόγεβιτς (46' Σαραμαντάς), Αραμπούλι, Εμμανουηλίδης.

ΠανιώνιοςSuperLeagueποδόσφαιροΑστέρας Τρίπολης