Αθλητισμός|24.01.2020 15:03

Euroleague: Για το 3Χ3 απέναντι στην Βιλερμπάν ο Παναθηναϊκός

Newsroom

Να …τριτώσει το καλό θέλει ο Παναθηναϊκός μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες της ομάδας απέναντι σε Μπάγερν και Ζαλγκίρις. Οι «πράσινοι» στην 21η αγωνιστική της Euroleague υποδέχονται την Βιλερμπάν(21.30, NS1) η οποία θυμίζουμε πως στο ξεκίνημα της σεζόν και πιο συγκεκριμένα στην 2η αγωνιστική της διοργάνωσης είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο «Αστρομπάλ» με 79-78.

Ο Ρικ Πιτίνο αναμένεται να έχει κανονικά στην διάθεση του τον Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στον αντίχειρα. Αντίθετα νοκ άουτ τέθηκε ο Παππάς που έχει πρόβλημα με τον ώμο του. Γινόμαστε καλύτεροι, κάθε μέρα βελτιωνόμαστε. Πρέπει να μπούμε ακόμη περισσότερο στο κλίμα του πλάνου μας. Ο Παπαγιάννης παίζει κάθε αγώνα και καλύτερα. Ο Ταϊρίς είναι καλός, ο Τζόνσον βελτιώνεται. Είναι ένα σημείο της χρονιάς που πρέπει να παρουσιάζεις βελτίωση, γιατί χρειαζόμαστε σερί», δήλωσε για το παιχνίδι ο Πιτίνο και πρόσθεσε:

«Δεν πιστεύω πως υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague. Γίνεσαι ευάλωτος αν δώσεις εύκολα καλάθια στους αντιπάλους σου. Όταν πας με την ψυχολογία ότι ένα ματς είναι εύκολο, μπορεί να τιμωρηθείς. Πριν από το παιχνίδι με την Ζάλγκιρις κάποιος μου είπε ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να κερδίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να προσεγγίζεις κάθε ματς με τη λογική ότι ο καθένας μπορεί να νικήσει καθέναν. Πρέπει να παίζουμε άμυνα. Δεν έχουμε τόσο ταλέντο, ώστε να θεωρούμε εύκολο κάποιο ματς». Ο Παναθηναϊκός καλείται να διεκδικήσει την 13η νίκη της σεζόν ενώ η Βιλερμπάν θυμίζουμε πως έχει 8 νίκες και 12 ήττες.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου

19.45 Φενερμπαχτσέ – Αρμάνι Μιλάνο, Novasports3HD

20.00 Ζάλγκιρις Κάουνας – Άλμπα Βερολίνου, Novasports4HD

21.30 Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν, Novasports1HD

22.00 Ρεάλ Μαδρίτης - Αναντολού Εφές, Novasports3HD

ΒιλερμπάνμπάσκετEuroleagueΠαναθηναϊκός