Αθλητισμός|24.01.2020 11:40

Δικαίωση Άρη για Ντουρμισάι, αποκτά δικαίωμα συμμετοχής

Newsroom

Η ΠΑΕ Άρης δικαιώθηκε στην υπόθεση Φιορίν Ντουρμισάι και πλέον ο ποδοσφαιριστής τίθεται ξανά στη διάθεση του Μίχαελ Ένινγκ. Η αίτηση ακύρωσης της ανάκλησης δελτίου του Ντουρμισάι έγινε δεκτή από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και κοινοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ντουρμισάι μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό και να δώσει λύσεις, καθώς θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω θλάσης ο Μπράουν Ιντέγε.

Παράλληλα ο Άρης αποκτά δικαίωμα να ενισχυθεί από την ελληνική αγορά ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ενώ θα προσπαθήσει να ακυρώσει και την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στο διαιτητικό της FIFA για τη μεταγραφική περίοδο του επόμενου καλοκαιριού.

Η ανακοίνωση του Άρη

Σε σχετική που εξέδωσε η ΠΑΕ Αρης, επισημαίνει: «Η σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αποκαθιστά τη νομιμότητα, αφού είναι ξεκάθαρο ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ των πολλών χρεών, που βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης. Δυστυχώς, όμως, οι αμαρτίες του παρελθόντος, για τις οποίες ουδεμία ευθύνη φέρουμε, εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον ΑΡΗ. Επόμενος στόχος μας είναι η οριστική άρση του «ban» της FIFA για το όποιο συνεχίζονται οι πολυεπίπεδες ενέργειες. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αλλά ο κόσμος να γνωρίζει ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έκανε και κάνει το καλύτερο δυνατό για να απαλλαγεί ο Σύλλογος άπαξ δια παντός από τα βάρη του αμαρτωλού παρελθόντος».

Φιορίν ΝτουρμισάιποδόσφαιροΑρηςΕΠΟμεταγραφές