Αθλητισμός|26.01.2020 17:20

Φοσέ - Φιγκεϊρέδο 2-2 σε ματσάρα στα Πηγάδια!

Newsroom

Ματσάρα έγινε στην Ξάνθη μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΟΦΗ σε μια αναμέτρηση με σασπένς, δράση και εναλλαγές στο σκορ. Οι Κρητικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς κρατούσαν το τρίποντο στα χέρια τους αλλά η ακριτική ομάδα με δύο γκολ στο φινάλε κατόρθωσε να αποσπάσει μια ισοπαλία (2-2) που λίγη ώρα πριν έμοιαζε ακατόρθωτη.

Μέχρι το 83' ο ΟΦΗ είχε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στο σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φιγκεϊρέδο στο 36' (1-0). Μάλιστα προηγουμένως (στο 23') σε μια πολύ περίεργη φάση, η κρητική ομάδα, και πάλι από το σημείο του πέναλτι σκόραρε, όμως όπως διαπιστώθηκε από το VAR ο εκτελεστής Νέιρα προτού κλοτσήσει την μπάλα είχε ένα μικρό γλίστρημα με αποτέλεσμα να κάνει διπλό χτύπημα (αρχικά με το αριστερό και στη συνέχεια με το δεξί). Ως εκ τούτου το γκολ ακυρώθηκε.

Η Ξάνθη κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 84' με τον Φοσέ, όμως και πάλι ο Φιγκεϊρέδο απάντησε στο 87' δίνοντας προβάδισμα στον ΟΦΗ (1-2). Και πάλι όμως η Ξάνθη βρήκε λύση και τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 92'+ με τον Φοσέ, που διατήρησε την ομάδα του σε τροχιά εξάδας καθώς πλέον οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες στους 27 βαθμούς.

Ξάνθη: Αμπάντ, Λισγάρας, Τεσέιρα, Κοβάτσεβιτς, Σόσα (46' Καρασαλίδης), Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς (65' Ντε Αμορίμ), Τέρκι (46' Φοσέ), Κάστρο.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κουτρουμπής (86' Νάστος), Νέιρα, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ (67' Μπράουν), Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης.

Τα highlights

ΟΦΗSuperLeagueποδόσφαιροΞάνθη ΠΑΕ