Αθλητισμός|26.01.2020 17:18

Βαθιά ανάσα με Σταυρόπουλο πήρε ο Πανιώνιος

Newsroom

Πέρασαν 57 ημέρες και χρειάστηκαν οχτώ σερί ήττες για να μπορέσει ο Πανιώνιος να χαμογελάσει. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 1-0 του Ατρομήτου και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει του φινάλε της κανονικής περιόδου και λίγο προτού αρχίσει η μάχη των πλέι άουτ. Πάντως, μπορούσε να καταλάβει κανείς ποια ομάδα... ήθελε περισσότερο το ματς προτού καν αρχίσει από τον όρκο νίκης που έδωσε η ομάδα του Νίκι Παπαβασιλείου.

Και αργότερα στο γήπεδο βγήκε όλο το πάθος και η ένταση μιας ομάδας που φάνηκε να παίζει ένα απ' τα τελευταία της χαρτιά. Αντιθέτως, ο Ατρόμητος που απείλησε όλη κι όλη μια φορά, δεν πήρε κάτι περισσότερο από αυτό που άξιζε. Το νικητήριο γκολ επιτεύχθηκε στο 76' με κεφαλιά του Σταυρόπουλου και πανηγυρίστηκε έξαλλα. Προηγουμένως στο 60', οι «κυανέρυθροι» είχαν σκοράρει και πάλι με τον Ρέντζα αλλά ο διαιτητής Τζοβάρας που είδε τη φάση μέσω VAR ακύρωσε το τέρμα.

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας (88' Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης (88' Σαραμαντάς), Κόρμπος, Κιάκος, Εμμανουηλίδης (90' +7' Δούμτσιος), Οικονομίδης, Παπανικολάου, Αραμπούλι.

Ατρόμητος: Μέγιερι, Γκάλο, Καχιλα, Στρούγγης, Ταλόσα (46' Κατράνης), Χαρίσης, Μπουσουλάτζιτς, Μανούσος, Ούμπιδες (58' Ανδρούτσος), Ενσικουλού (72' Γιακουμάκης), Βέλλιος.

ΠανιώνιοςΑτρόμητοςποδόσφαιροSuperLeague