Αθλητισμός|28.01.2020 15:50

Εκλαιγε στο αεροδρόμιο ο Λεμπρόν, έμαθε εν πτήσει τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ

Newsroom

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την απώλεια του θρυλικού Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος σκοτώθηκε έπειτα από πτώση ελικοπτέρου στη Νότια Καλιφόρνια. Μαζί του επέβαινε και μία από τις κόρες του, η 13χρονη Τζίτζι, η οποία επίσης έχασε τη ζωή της, όπως κι άλλα επτά άτομα. Η είδηση του θανάτου του Κόμπι έχει συγκλονίσει την αθλητική κοινότητα και όχι μόνο. Ιδίως όμως για την οικογένεια των Λέικερς, το πλήγμα είναι τεράστιο και το κενό δυσαναπλήρωτο καθώς ο Μπράιντ υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους όλων των εποχών καθώς πέρασε όλη του την καριέρα στους «λιμνάνθρωπους» φορώντας το νούμερο 24.

Τα άσχημα νέα του θανάτου του Κόμπι έγιναν γνωστά στην αποστολή των Λέικερς εν πτήσει καθώς η ομάδα επέστρεφε από το παιχνίδι που είχε δώσει το προηγούμενο βράδυ στη Φιλαντέλφεια. Ο σημερινός ηγέτης των Λέικερς και καλός φίλος του Μπράιντ, Λεμπρόν Τζέιμς, με τον οποίο είχε ανταλλάξει φιλοφρονήσεις λίγες ώρες πριν σε μια τραγική online συνομιλία, ήταν συντετριμμένος από την απώλεια.

Κατά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες εθεάθη να κλαίει και να αποχωρεί όντας σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Δείτε το video με τον συντετριμμένο ΛεΜπρόν

Κόμπι ΜπράιαντΛεΜπρόν Τζέιμς