Αθλητισμός|28.01.2020 13:02

Συγκλονίζει ο ΜακΓκρέιντι: «Ο Κόμπι έλεγε ότι ήθελε να πεθάνει νέος, να γίνει θρύλος»

Newsroom

Συντετριμμένος για την απώλεια του καλού του φίλου Κόμπι Μπράιαντ, ο άλλοτε σταρ του ΝΒΑ Τρέισι ΜακΓκρέιντι προέβη στην αποκάλυψη πως ο θρύλος των Λέικερς του έλεγε πως ήθελε να φύγει νέος από τη ζωή για να γίνει αθάνατος! Ο ΜακΓκρέιντι, ο οποίος υπήρξε μεγάλος αντίπαλος του Μπράιαντ στο παρκέ με τους Τορόντο Ράπτορς, του Ορλάντο Μάτζικ και τους Χιούστον Ρόκετς αλλά και πολύ καλός του φίλος έξω από τα γήπεδα, μίλησε στο ESPN για όσα του είχε εκμυστηρευτεί ο αδικοχαμένος Κόμπι.

Με δάκρυα στα μάτια ο ΜακΓκρέιντι είπε: Είμαι συγκλονισμένος, όπως όλοι άλλωστε. Είχα μια σύνδεση με τον Κόμπι που κανείς άλλος δεν είχε. Περνούσαμε ώρες πολλές μαζί στο σπίτι με τις οικογένειές μας και υπήρχε ένα μοναδικό δέσιμο. Εχω τόσες πολλές ιστορίες που έχουμε ζήσει μαζί απ' το να βλέπουμε σίριαλ στην τηλεόραση και τον Μάικλ Τζόρνταν. Σταματούσε και ξανάρχιζε διαρκώς τις φάσεις του Τζόρνταν, πίσω και μπροστά, και του έλεγα "τι κάνεις;". Μπορεί να ακουστεί τρελό αλλά ο Κόμπι το έλεγε αυτό. Ελεγε όλη την ώρα: "Θέλω να πεθάνω νέος, θέλω να γίνω αθάνατος, να γίνω θρύλος"».

Και συμπλήρωσε λέγοντας φανερά συγκινημένος: «Ελεγε: "Θέλω να κάνω τη δική μου μεγάλη καριέρα, να ξεπεράσω τον Τζόρνταν και να πεθάνω νέος". Σκεφτόμουν πόσο τρελός είναι που έλεγε κάτι τέτοιο. Κι όταν έλαβα τα νέα του θανάτου του σοκαρίστηκα».

Δείτε το απόσπασμα με τη συγκλονιστική εξομολόγηση του ΜακΓκρέιντι:

«Ημασταν αδέρφια»

Ο ΜακΓκρέιντι μίλησε για την εξαιρετική σχέση που διατηρούσε με τον Κόμπι από την πρώτη του κιόλας κοινή σεζόν στο ΝΒΑ καθώς μιλούσαν σχεδόν καθημερινά για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν ως νέοι παίκτες. «Ημασταν αδέρφια και με βοήθησε πολύ γιατί είχε μπει στο ΝΒΑ ένα χρόνο πριν από εμένα. Μου έδινε συμβουλές». Και πρόσθεσε λίγο προτού λυγίσει on air: «Στην πορεία χαθήκαμε λίγο λόγω της καριέρας μας αλλά στη συνέχεια δημιουργήσαμε οικογένειες, κάναμε παιδιά και ξαναβρεθήκαμε. Προπονούσαμε τα παιδιά μας, τα βλέπαμε να παίζουν, ήταν ό,τι πιο ωραίο είχαμε. Αγκάλιαζα την Τζίτζι πριν από ματς»... 

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Τρέισι ΜακΓκρέιντι στο ESPN

 

Κόμπι ΜπράιαντNBAμπάσκετΤρέισι ΜακΓκρέιντι