Αθλητισμός|30.01.2020 00:02

Δεν χαρίζει ούτε βαθμό η Λίβερπουλ! Νίκησε τη Γουέστ Χαμ και βρέθηκε στο +19!

Newsroom

Οσο κι αν ο Γιούργκεν Κλοπ «φωνάζει» πως η Premier League δεν έχει τελειώσει προκειμένου να μην χαθεί η προσήλωση στον στόχο του τίτλου, οι παίκτες του τον διαψεύδουν σε κάθε ματς. Το πρωτάθλημα δεν χάνεται πια, κι η Λίβερπουλ επιστρέφει στον θρόνο της έπειτα από αναμονή 30 ετών. Το καταδεικνύει η νέα νίκη, τούτη τη φορά στην έδρα της Γουέστ Χαμ με 2-0, το εντυπωσιακό αήττητο που διατηρεί έπειτα από 24 αγωνιστικές με μόλις μία βαθμολογική απώλεια (μια ισοπαλία με τη Μαν. Γιουνάιτεντ), και βεβαίως το +19 με το οποίο έχει αποσπαστεί από την απερχόμενη πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι.

Το 70 Λίβερπουλ, 51 Σίτι στη βαθμολογία, προκαλεί σοκ και δέος και φανερώνει την ανωτερότητα αλλά και την αποφασιστικότητα της ομάδας του Μερσεσάιντ για να μην αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Και πλέον το μόνο που μοιάζει να έχει... ενδιαφέρον, αφού όλα δείχνουν πως η μάχη του τίτλου έχει κριθεί, είναι το αήττητο: αν δηλαδή η ομάδα του Κλοπ επαναλάβει το θαύμα της Αρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ το 2004.

Ο Σαλάχ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 35' και ο Τσάμπερλεϊν με θαυμάσιο τελείωμα, έπειτα από μαγική ασίστ του Αιγύπτιου στο 52', διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 στο Λονδίνο σε εξ αναβολής ματς λόγω της συμμετοχής των Ρεντς στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Tα highlights

ΛίβερπουλΓουέστ ΧαμποδόσφαιροPremier League