Αθλητισμός|30.01.2020 12:43

Κατάρες και επίθεση με καπνογόνα στο σπίτι του μεγάλου αφεντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Newsroom

Βράζει το Μάντσεστερ με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να έχουν κηρύξει τον ανένδοτο κατά του εκτελεστικού αντιπροέδρου του συλλόγου Εντ Γουντγουόρντ μετά και την πορεία της ομάδας στην πρέμιερ λιγκ, την απομάκρυνση της ομάδας από την κορυφή και την απώλεια του τίτλου.

Μεγάλο μέρος των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κάθε ευκαιρία εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στους χειρισμούς του ισχυρού άνδρα του συλλόγου και μελών του Δ.Σ. σχετικά με την πορεία του συλλόγου. Τους κατηγορούν πως ενδιαφέρονται περισσότερο για την ανάπτυξη της εμπορικής πλευράς του συλλόγου παρά από τις παραστάσεις της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Η αλήθεια είναι πως εμπορικά ο Εντ Γουντγουόρντ.δεν έχει αντίπαλο στην αγορά καθώς έχει αναδείξει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρώτο εμπορικό σύλλογο στη Μεγάλη Βρετανία και τρίτο στον πλανήτη μετά τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στη στελέχωση και στην οργάνωση της ομάδας όμως αποδεδειγμένα έχουν γίνει λάθη και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που επιθυμούν οι οπαδοί.

«Πήγαινε να πεθάνεις»

Ετσι από αγώνα σε σε αγώνα φουντώνουν όλο και περισσότερο τα οργανωμένα συνθήματα των οπαδών κατά του Εντ Γουντγουόρντ με κατάρες του τύπου «πήγαινε να πεθάνεις».

https://www.rt.com/sport/479513-man-united-ed-woodward-atack-home-fireworks/

Η κατάσταση όμως ξέφυγε από τον έλεγχο και πέρασε και εκτός του Ολντ Τράφορντ όταν οι οπαδοί έφτασαν μέχρι και την αυλή του σπιτιού του εκτελεστικού αντιπροέδρου.

Επίθεση στο σπίτι

Οπως φαίνεται και στα βίντεο οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φορώντας κουκούλες πέταξαν καπνογόνα στην αυλή του σπιτιού του Εντ Γουντγουόρντ και έγραψαν υβριστικά συνθήματα με κόκκινο σπρέι στους τοίχους του σπιτιού.

T

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να εντοπίσει τους δράστες.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντκαπνογόνα