Αθλητισμός|30.01.2020 13:20

Δήμαρχος Ξάνθης: «Να σταματήσουν να ασχολούνται με την ομάδα μας»

Newsroom

Επί ποδός βρίσκεται και η Ξάνθη λόγω των περιπετειών στις οποίες έχουν εμπλέξει την ακριτική ΠΑΕ, με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να έχει κάνει εισήγηση για υποβιβασμό της μαζί με τον ΠΑΟΚ, σε μια διάτρητη υπόθεση που έχει στηθεί με πρωταρχικό στόχο την αποσταθεροποίηση του «Δικεφάλου του βορρά» από τον δρόμο της διατήρησης των εγχώριων σκήπτρων, ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος.

Στην ακριτική πόλη επικρατεί αναβρασμός, με τον Δήμαρχο Ξάνθης, Μανώλη Τσελέπη να τονίζει πως οι κάτοικοι της πόλης είναι έτοιμοι για κινητοποιήσεις.

Ο Μανώλης Τσέπελης, φιλοξενήθηκε στο OPEN και μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Μια παροιμία λέει πως όταν μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια. Εμείς οι Θρακιώτες δεν θέλουμε χάρη από κανέναν. Θα πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με την ομάδα μας, που είναι καλύτερο στο ποδόσφαιρο, στο αθλητικό της σκέλος. Θα πρέπει να ξέρουν πως όχι μόνο θα αντιδράσουμε, αλλά δεν μπορούν να το φανταστούν αν συνεχιστεί αυτή η διαδικασία. Θα πρέπει να το καταλάβουνε όλοι οι ιθύνοντες της Αθήνας ότι δεν μπορούν να λειτουργούν με τέτοιο τρόπο. Πιστεύω πως όχι μόνο μας υπολογίζουν, αλλά ξέρουν πως είμαστε δυνατοί σε κάθε επίπεδο. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό, απλά κάποιοι θέλουν να μεταφέρουν στην πόλη μας την κόντρα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Θα υπάρξουν κινητοποιήσεις σε συνεργασία με την ΠΑΕ διότι πρέπει να διαχειριστούμε σοβαρά αυτή τη κρίση»

Επιτροπή Επαγγελματικού ΑθλητισμούΞάνθη