Αθλητισμός|27.02.2020 20:23

Στη Γουλβς ο Ποντένσε, επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Αραούχο

Newsroom

Η μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε από τον Ολυμπιακό στην αγγλική Γουλβς ολοκληρώθηκε έναντι ενός ποσού που φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για την τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του κλαμπ, μετά από αυτήν του Μεξικανού Ραούλ Χιμένες (32 εκατ. λίρες) και του Ισπανού Αντάμα Τραορέ (18 εκατ. λίρες). 

«Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους της Γουλβς για τα μηνύματα υποστήριξης που έχω λάβει. Μπορώ να περιγράψω τον εαυτό μου ως έναν γρήγορο, βιρτουόζο παίκτη με στόχους. Θέλω να παίζω όσο το δυνατό περισσότερο, να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου με γκολ και ασίστ. Θα ήθελα να προκριθούμε στο Champions League, είναι ένας στόχος που μπορούμε να καταφέρουμε και σε κάθε περίπτωση ελπίζω να έχουμε καλύτερη σεζόν από πέρυσι. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την ένταξή μου στην Γουλβς. Ήταν πάντα ένα παιδικό όνειρο μου για να παίξω στην Premier League και βλέπω τώρα αυτήν την μεταγραφή ως ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η Γουλβς είναι μια ομάδα με ένα μεγάλο σχέδιο, με φιλόδοξους στόχους για το μέλλον. Είμαι χαρούμενος και δεν βλέπω την ώρα να συναντήσω πρώην συμπαίκτες με τους οποίους είχα τη χαρά να παίζω στο παρελθόν και ελπίζω να γνωρίσω μεγάλη επιτυχία και εδώ», τόνισε ο Πορτογάλος επιθετικός. 

Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με με την ισπανική Λας Πάλμας για την επιστροφή του αργεντινού επιθετικού Σέρχιο Αραούχο, άσχετα με την εξέλιξη της υπόθεσης Ολιβέιρα. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν ο Αραούχο θα αποκτηθεί υπό τη μορφή δανεισμού από τη Λας Πάλμας με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ή με κανονική μεταγραφή. Η ΑΕΚ θα πληρώσει 300.000 ευρώ άμεσα, ενώ το συνολικό ύψος της μεταγραφής θα φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ.

T

Ντάνιελ ΠοντένσεΟλυμπιακόςποδόσφαιροΓουλβςΑΕΚΣέρχιο Αραούχο