Αθλητισμός|30.01.2020 20:02

Σπυρόπουλος: «Δεν έχει αλλοιωθεί ο ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα»

Newsroom

Στη διάρκεια της έκτακτης εκπομπής του OPEN TV, ο δημοσιογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος τοποθετήθηκε για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με την ωμή παρέμβαση Αυγενάκη στη σύνθεση της ΕΕΑ και την τροπολογία που χαρίζει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό.

«Συμφωνώ πως στο τέλος της ημέρας είναι μόνο ποδόσφαιρο. Μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο γενικώς, το πρωτάθλημα ειδικώς. Αυτά που βλέπουμε να είναι κανονικοί αγώνες και όχι φιλικά παιχνίδια και κυρίως να μην αλλοιώνεται η έννοια ανταγωνισμού. Μιλώντας με παραδείγματα, ήμουν παρών στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη στην Τούμπα. Ήταν ένας απολύτως κανονικός αγώνας με υψηλή ένταση, ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε πολύ και νίκησε μετά το 80’ λεπτό. Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης έκανε το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του. Με εξαίρεση τα ντέρμπι (Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρης), η δεύτερη ομάδα που τον δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ ήταν ο Βόλος που χρεώνεται πάλι στο άρμα του ΠΑΟΚ. Αν ο ΠΑΟΚ έχει άρμα και οι ομάδες που τον δυσκολεύουν είναι του άρματος του, κάτι δεν πάει καλά με το άρμα», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος του OPEN.

Και πρόσθεσε για την εικόνα του πρωταθλήματος: «Στις 21 αγωνιστικές ως τώρα ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει με εξαίρεση Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Άρη, όλες τις υπόλοιπες ομάδες εντός κι εκτός έδρας. Είναι δικές του; Κι ας αναφερθώ για να είμαι δίκαιος και στη δική μου ομάδα, που θεωρείται ότι χειραγωγείται από τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο. Παίζοντας ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Πανιωνίου, έπαιξε άθλια και νίκησε για πλάκα 2-0. Αντίθετα ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη, έφερε 1-1 με τη "δική" του ομάδα».

ποδόσφαιρο