Αθλητισμός|01.02.2020 11:52

Ελληνική βραδιά στο Μιλγουόκι και αποθέωση για τους Αντετοκούνμπο!

Newsroom

Έντονο ελληνικό χρώμα είχε το παιχνίδι των Μπακς με τους Νάγκετς, καθώς είχε οριστεί «Greek Night». Η παρουσίαση των «ελαφιών» έγινε στα ελληνικά, ενώ για πρώτη φορά είδαμε και τα δυο αδέρφια, τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο να ξεκινούν στην βασική 5άδα. Μάλιστα, οι περίπου 1.000 Ελληνες φίλαθλοι έμειναν στις εξέδρες και μετά το τέλος του αγώνα, κρατώντας και ανεμίζοντας ελληνικές σημαίες. Και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο τους αντάμειψαν βγαίνοντας για να τους χαιρετήσουν. Μάλιστα ακούστηκαν και τα κλασικά συνθήματα «MVP, MVP» για τον Γιάννη.

Προηγουμένως άλλωστε, έστω κι αν ηττήθηκαν οι Μπακς, ο Γιάννης έκανε πράματα και θάματα αγγίζοντας το triple double, ενώ highlight υπήρξε η εξαιρετική συνεργασία των Antetokounbros, με τον Γιάννη να σερβίρει και τον Θανάση να καρφώνει! Λίγο αργότερα, ο Θανάσης μίλησε για το πρώτο του παιχνίδι στην αρχική 5άδα των Μπακς και το όνειρο που είχε μαζί με τον Γιάννη από τότε που ήταν παιδιά κι εκπληρώθηκε.

Αναφερόμενος στο πότε το έμαθε, απάντησε: «Μιλήσαμε με τον προπονητή, μου είπε ότι θέλει να ξεκινήσω, να μαρκάρω τον Νίκολα Γιόκιτς. Μου είπε να το απολαύσω, γιατί έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Δεν είμαι χαρούμενος μόνο που ξεκίνησα, αλλά ότι έγινε δίπλα στον αδερφό μου και μπροστά στην οικογένειά μας».

T

Παράλληλα, εξήγησε γιατί θεωρεί τη συγκεκριμένη κατάσταση σουρεαλιστική: «Ήταν εντελώς σουρεαλιστικό. Σκεφτείτε αυτό. Να είσαι 14 ετών, να είσαι στο δωμάτιο με τον αδερφό σου και να του λες "φαντάσου να είμαστε στην ίδια ομάδα, σε γεμάτο γήπεδο με 20.000 κόσμο και ο ένας να πασάρει στον άλλον για καλάθι". Συνέβη».

T
T
T
T

Πηγή: SDNA

Θανάσης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι ΜπακςΓιάννης ΑντετοκούνμποNBA