Αθλητισμός|01.02.2020 19:27

Ανίκητος ο Κρίστινσον, έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ΑΕΛ στο Ηράκλειο

Newsroom

Ο ΟΦΗ ξύπνησε αργά, προσπάθησε να σκοράρει στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ωστόσο έπεσε πάνω στο τείχος που ύψωσε ο γκολκίπερ Κρίστινσον, ο οποίος με δύο καταπληκτικές αποκρούσεις στις καθυστερήσεις σε σουτ του Ναμπί και κεφαλιά του Φιγκεϊρέντο, έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους Θεσσαλούς. 

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν φρεσκάδα και η ζωντάνια στην επίθεση, ούτε υπομονή για να γυρίσουν την μπάλα και να ψάξουν το γκολ. Όταν το έκαναν ήταν αργά, καθώς έμειναν από χρόνο, με αποτέλεσμα να μείνουν για τέταρτο σερί ματς στο Γεντί Κουλέ χωρίς νίκη (τελευταία φορά νίκησαν τον Άρη στις 14 Δεκεμβρίου) και να χάσουν πολύτιμο έδαφος στον δρόμο για τα πλέι οφ. Στο 88' ο ΟΦΗ έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον Φερέιρα, που είχε μπει στο γήπεδο δύο λεπτά νωρίτερα και αποχώρησε κλαίγοντας στο φορείο, ενώ οι παράγοντες του ΟΦΗ έκαναν παράπονα στον διαιτητή για τα λίγα λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο στις καθυστερήσεις. 

Η ΑΕΛ από την άλλη πλευρά ήταν συγκεντρωμένη στο αμυντικό της πλάνο και κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε στην προσπάθεια της να μείνει ζωντανή στο στόχο της εξάδας. Ατύχησε να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές με τους Μασούρα και Παπάζογλου να αντικαθίστανται υποχρεωτικά, όμως στο τέλος πέτυχε το στόχο της με πρωταγωνιστή τον Ισλανδό γκολκίπερ Κρίστινσον. Πάντως η ΑΕΛ δεν έχει νίκη μέσα στο 2020, με δύο ισοπαλίες και μια ήττα στην έδρα της και δύο ήττες και μία ισοπαλία εκτός έδρας. Νίκησε για τελευταία φορά τον Πανιώνιο πριν από τα Χριστούγεννα.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μπράουν, Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ (70' Ναμπί), Τσιλιανίδης, Σεμέδο (86' Φερέιρα, 88' Μάνος), Φιγκεϊρέδο

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπέρτος, Μόρας, Μούζεκ, Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας (24' Μπούστος), Σεσέροβιτς, Ουάρντα (86' Βινίσιους), Παπάζογλου (52' Νούνιτς)

SuperLeagueποδόσφαιροΟΦΗSuperLeague1ΑΕΛ