Αθλητισμός|01.02.2020 19:15

Με εκτελεστή τον Μάντζη ο Βόλος κέρδισε τη Λαμία και κάνει όνειρα για πλέι οφ

Newsroom

Με «χρυσό» σκόρερ τον αρχιγκολτζή της ομάδας Βασίλη Μάντζη ο Βόλος πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Λαμίας με 1-0 και μπορεί να κάνει όνειρα ακόμη και για είσοδο στα πλέι οφ! Η ομάδα του Γκαγιέγκο ξεπέρασε στη βαθμολογία τη Λαμία κατά έναν βαθμό (25 αντί 24) και απέχει μόλις ένα τρίποντο από την πρώτη εξάδα. Γιατί όχι λοιπόν...

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης επιτεύχθηκε στο 49' έπειτα από γέμισμα του Οικονόμου και γύρισμα του Μουνίθ προς τον Μάντζη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Η Λαμία έδωσε μάχη στη συνέχεια για να ισοφαρίσει δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει μένοντας για τέταρτο σερί ματς στο πρωτάθλημα δίχως νίκη. Αντιθέτως, ο Βόλος έβαλε τέλος στο σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ματς που είχε δίχως νίκη.

Η πλέον αξιοσημείωτη φάση του ματς πάντως συνέβη στο 14' όταν ο Γκαραβέλης στο όριο της μεγάλης περιοχής έπιασε την μπάλα. Αρχικά ο διαιτητής του έδειξε κόκκινη κάρτα, ωστόσο έπειτα από πεντάλεπτη διαβούλευση με το VAR κι αφού είδε τη φάση από την οθόνη, αποφάσισε ότι έσφαλε στην αρχική του απόφαση ανακαλώντας την κόκκινη... 

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Οικονόμου (75' Λύρατζης), Τσίκα, Τσοκάνης, Δημόπουλος, Μουνίθ, Μάντζης (75' Τόρες), Ζοάο (83' Γέντρισεκ), Γκουαροτσένα.

Λαμία: Κάχριμαν, Ασίγκμπα (79' Βιγιάλμπα), Βάντερσον, Αντέτζο, Δημούτσος, Σκόνδρας (64' Βασιλόγιαννης), Βύντρα, Ρόμανιτς (74' Τιρόνε), Νιάσε, Μπιανκόνι, Καραμάνος.

Λαμία ΠΑΕΒόλος ΝΠΣSuperLeagueποδόσφαιρο